Binge-read alle episodes van Season 2: ‘You attract what you are’ hieronder!

Tis the season for some toxic dick: Part 13 – The answered questions

Luciano wilde weten of hij me stoorde. Dat deed hij niet. Althans zo voelde het niet. Diep van binnen vond ik namelijk dat Jayson de gene was die ons stoorde, maar in plaats van mijn gevoel te uiten, vroeg ik Luciano om me een ogenblik te geven. Ik plaatste hem in de wacht en beantwoorde Jayson’s vraag, die vervolgens ijverig aan de slag ging met het maken van een uitgebreid ontbijt. Ik had helemaal niet zo’n honger, maar ik wilde mijn gesprek met Luciano gewoon in alle rust afmaken. Terwijl Jayson bezig was in de keuken, liep ik terug naar de slaapkamer. Onderweg vroeg ik me af of Luciano gehoord zou hebben dat Jayson me een kus gaf. Het was een stille kus, dus zeer waarschijnlijk niet. Ik haalde Luciano uit de wacht en excuseerde me met een leugen. Ik gaf aan dat we gezamenlijk zouden lunchen met collega’s vanmiddag en dat ik van tevoren mijn keuze moest doorgeven, zodat het besteld kon worden. Best geloofwaardig toch? Luciano leek het in ieder geval te geloven. Hij deed ook hard zijn best om me vanavond weer mee op date te krijgen. Zijn avances waren verleidelijk and this man got game! Ik besloot echter toch vast te houden aan het gesprek met Jayson van gisteravond en beloofde Luciano, who wouldn’t take no for an answer, dat ik er later op terug zou komen. Via de app zou het makkelijker zijn om hem af te wijzen.
 
Jayson had serieus uitgepakt met het ontbijt. De tafel was gedekt en alles waar ik om had gevraagd, stond op het menu. Ik realiseerde me dat ik deze kant van hem nog nauwelijks had gezien. Een Jayson die alleen oog had voor mij en zijn uiterste best deed om het me naar mijn zin te maken. Even voelde ik me de gelukkigste vrouw van de wereld, maar al snel kreeg ik een gevoel van wantrouwen. Ik was namelijk de enige bij wie hij terecht kon. Hij had geen huis, geen inkomen, helemaal niks. Alleen Janey. Stupid ass Janey die steeds weer in zijn bullshit trapte. Waar was ik…..Voordat ik mijn gedachte kon afmaken, vroeg Jayson waar ik mee wilde starten. De scrammbled eggs en pancakes zagen er heerlijk uit, dus koos ik daarvoor. Ik stond op om wat pancakes op mijn bord te zetten, maar Jayson maande me om weer te gaan zitten, waarna ik op mijn wenken bediend werd.
 
Terwijl we aan het eten waren, vroeg Jayson me met wie ik zojuist aan de telefoon was. Ik loog dat ik me beter had gemeld en dat mijn collega me updates aan het geven was over een vervelende klant van ons. Ik merkte dat zijn vraag me had geïrriteerd. Ik was namelijk helemaal niet gewend om verantwoording af te leggen voor mijn telefoontjes en ik vond ook dat hij dat privilege totaal niet verdiende. Eigenlijk wist ik helemaal niet zo goed wat ik van dit hele tafereel vond. Wilde ik wel een Jayson die elke dag op mijn lip zou zitten als een trouwe hond? Zo ja, waarom kon ik Luciano dan niet volledig uit mijn hoofd krijgen? Misschien moet ik Luciano ook gewoon een kans geven, terwijl ik uitvogel wat ik met Jayson wil? I mean, men do it all the time right!?
 
Ik besloot Luciano een app te sturen met de mededeling dat ik vanavond met hem naar de film zou gaan. Tegen Jayson loog ik dat we een kerstborrel op het werk hadden.
 
Terwijl ik mijn lippen aan het stiften was voor de spiegel, kwam Jayson de kamer binnen. Hij gaf me een compliment over mijn looks en vroeg er gelijk achteraan voor welke collega ik me zo had opgedoft. Ik giechelde om zijn vraag en gaf aan dat alle mannelijke collega’s getrouwd en/of gay zijn. Hij kwam achter me staan en kuste me in mijn nek, waarna hij zijn handen op mijn heupen legde en zachtjes knedende bewegingen begon te maken. He knew exactly what he was doing en ik voelde mijn lichaam warm worden. Even dacht ik fuck it, let’s get this dick, maar de gedachte aan het weerzien met Luciano gaf me zo een heerlijk gevoel, dat mijn geilheid als sneeuw voor de zon verdween. Ik draaide me om naar Jayson, gaf hem een lange kus op zijn mond en beloofde het vanavond met hem af te maken, waarna ik vertrok.
 
Ik had met Luciano bij Pathe afgesproken. Hij was te laat en dat irriteerde me, ondanks dat hij netjes had geappt vertraagd te zijn. Het was niet mogelijk om in de lobby van de bioscoop te wachten in verband met de corona richtlijnen, dus stond ik buiten in de kou te wachten. Terwijl ik met verkrampte handen op mijn telefoon aan het scrollen was, voelde ik ineens een keiharde klap in mijn gezicht. Het was zo onverwachts dat ik een paar secondes volledig gedesillusioneerd was. Ik keek op en zag Kayla voor me staan. Ze wilde weten wie ik beton zou laten vreten.
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 14 Kayla

Jullie kennen mij inmiddels als de backstabbing best friend. I know and I don’t care, alleen vind ik wel dat jullie het hele verhaal moeten kennen.
 
Ik heb Jayson eerst leren kennen en Janey wist vanaf het begin af aan wat ik voor hem voelde. Gio en ik waren collega’s vroeger. Janey heeft jullie al verteld dat Gio haar neef is en dat ze Jayson via hem heeft leren kennen, nou ik dus ook. Jayson is na zijn break-up met Samora naar Rotterdam verhuisd. Hij had een nieuwe start nodig en daarbij had Samora die hoofdhuurder van het huis was, waarin ze woonden, de woning opgezegd toen ze naar het buitenland vertrok. Jayson stond dus op straat, maar kon bij Gio terecht en zo heb ik hem ontmoet.
 
Gio en ik rommelde destijds wat met elkaar. Het was niks serieus, gewoon seks. In plaats van FWB’s waren wij CWB’s, Colleague’s with benefits lol!
Mijn eerste kennismaking met Jayson was dus bij Gio thuis. Het was super awkward…Jayson wist niet dat Gio bezoek had en terwijl we bezig waren, stormt deze gast dus gewoon de slaapkamer binnen. Gelukkig lagen we in de missionarishouding, dus kon ik snel de deken over me heen trekken. Jayson schaamde zich kapot en bood duizend maal zijn excuses aan. Zijn stemgeluid intrigeerde me, dus besloot ik te kijken wie het was. Op dat moment maakten we oogcontact en was er gewoon een instant spark! Zo raar. Jayson geeft aan dat hij zich het oogcontact niet kan herinneren en totaal geen idee had dat ik het was die met Gio in bed lag, maar dat zegt hij alleen maar om niet toe te hoeven geven dat hij niet alleen Janey, maar ook één van zijn beste matties heeft bedrogen met mij.
 
Janey was de eerste die ik over het voorval vertelde. Ze grapte nog dat ik haar neef’s hart zou breken als ik iets met zijn nieuwe huisgenoot zou beginnen. Zij kende Jayson toen nog niet. Nog géén twee maanden later kreeg ik ineens een app van haar midden in de nacht, dat Jayson net vertrokken was en hoe lekker zijn dick wel niet was. Vanaf dat moment was ik klaar met haar. Dit was typisch Janey. Op het moment dat ze wist dat ik iemand leuk vond, moest ze die persoon hebben. Toen we in de brugklas zaten was het Mark, tijdens onze studie op het HBO was het Brian en nu Jayson. Ik besloot dat het tijd was om een keer terug te vechten en zo is alles begonnen.
 
Nu lijkt het erop dat ze weer heeft gewonnen, want Jayson is bij haar ingetrokken en heeft mij op alle manieren geblokkeerd. Voor even leek het erop dat ik hem eindelijk voor mezelf had. Samora had hem eruit geschopt en Janey was klaar met hem. Mijn geluk duurde helaas niet lang, want mijn so called BFF moest roet in het eten gooien, zoals Jayson altijd zo mooi zegt. Toch is er een lichtpuntje. In de paar weken dat Jayson bij mij was, hebben we het inderdaad veilig gedaan, maar wat hij niet heeft verteld, is dat het condoom drie keer in me is blijven zitten. Ik was een paar dagen overtijd, dus heb vorige week een test gedaan and guess what!? I’m having HIS baby! Na mijn abortus had ik niet verwacht dat het ooit nog zou gebeuren, but the universe works in mysterious ways.
 
Ondanks mijn blijdschap doet het me wel ontzettend veel pijn dat Jayson niks meer met me te maken wilt hebben. Hij heeft een nieuw nummer en ik heb geen idee hoe ik hem kan bereiken. De enige manier is om langs te gaan bij Janey en ik was dat eerlijk gezegd ook van plan, totdat ik net mijn kantoorgebouw uitloop en Janey voor Pathé zie staan. Zij en Jayson weten dat ik letterlijk tegenover deze Pathé werk en toch moesten ze perse hier naar de film gaan, terwijl er genoeg locaties zijn!? Ik zag het als een bewuste actie, dus krijgen ze de reactie waarnaar ze op zoek zijn. Janey stond alleen, maar Jayson zou vast ergens in de buurt zijn, want ze stond duidelijk te wachten. Nu kan ik gelijk het blijde nieuws met hen delen. Terwijl ik haar richting op liep, voelde ik al mijn opgekropte woede van de afgelopen jaren omhoog komen. Ik haat Janey vanuit het diepste van mijn hart en met die gedachte, haalde ik vol uit! Mijn platte hand belandde keihard in haar gezicht. Ze keek me geschrokken aan en de verwarde blik in haar ogen, voelde heerlijk! Met een voldaan gevoel, vroeg ik haar wie ze beton zou laten vreten en tegelijkertijd zag ik dat haar verwarring plaats maakte voor ijzigheid. Ze vloog op me af en trapte me keihard in mijn buik. Ik viel op mijn knieën van de pijn.
 
Terwijl Janey woest op me begon in te slaan, realiseerde ik me dat ik mijn kindje in gevaar had gebracht met mijn impulsieve actie. Ik raakte volledig in paniek en begon hysterisch te schreeuwen dat ik zwanger was. Op datzelfde moment wordt Janey weggetrokken door een zwarte man die haar stevig beetpakt. Waar is Jayson? Janey kijkt me geschrokken aan. Omstanders helpen me omhoog en willen weten hoe het gaat. Het enige waar ik me druk om maak, is mijn baby. Als alles maar goed is met mijn baby.
 
Kayla

Tis the season for some toxic dick: Part 15 – The Chaos

Kayla wilde dus weten wie ik beton zou laten vreten. Nadat ik haar woorden tot me door had laten dringen en tot het besef kwam dat ze echt het gore lef had gehad om me aan te vallen, I just snapped. Ik heb haar een trap verkocht en begon vervolgens als een gek op haar in te slaan. Het leek echt even alsof ik een ander mens was. Ik hoorde en zag niks meer, mijn enige focus was Kayla total loss slaan, totdat ze hysterisch begon te schreeuwen dat ze zwanger was. Haar woorden gingen als een stroomschok door mijn lijf, waardoor ik uit de roes van woede ontwaakte. Op datzelfde moment grijpt iemand me vanachter beet. Ik kijk om en zie dat het Luciano is. Fuck! Wat zou hij wel niet denken?
 
Ondertussen begon Kayla me uit te schelden en dreigde ze me te vermoorden als er iets met haar baby zou gebeuren. Ook Jayson zou te horen krijgen wat ik had gedaan. Wilde deze bitch nou gewoon alles op mij afschuiven? Was ze…voordat ik mijn gedachte af kon maken, reageerde Luciano op haar. Hij gaf aan dat zij was begonnen met vechten. Hij had vanaf de parkeerplaats gezien hoe zij mij aan had gevallen, terwijl ik nietsvermoedend op mijn telefoon aan het kijken was. Kayla beet hem toe zich nergens mee te bemoeien en liep boos weg. Luciano richtte zich weer tot mij en wilde weten hoe het ging. Ik gaf aan dat het wel goed ging met mij, maar dat ik niet wist dat ze zwanger was. Luciano probeerde me gerust te stellen, maar weinig van wat hij zei drong echt tot me door. Kayla’s zwangerschap was het enige waar ik me op dit moment druk om kon maken. Aangezien Jayson de afgelopen weken bij haar verbleef en ze seks hebben gehad, kan het niet anders dan dat hij de vader is. Waarom zou ze anders zijn naam genoemd hebben? Mijn gedachte werd onderbroken, doordat Luciano met zijn hand over mijn gezicht wreef en ik een kloppende pijn onder mijn linkeroog voelde.
 
Luciano wilde de Pathé in lopen, maar ik was op dit moment echt niet meer in de stemming om naar een film te gaan kijken. Hij begreep het en bood aan me thuis af te zetten. Ik sloeg zijn aanbod af, maar beloofde het goed met hem te maken. Of ik dit echt zou doen wist ik niet. De gedachte dat Jayson en Kayla een kind zouden krijgen, overschaduwde al het positieve. Zelfs mijn interesse in een fantastische man als Luciano. Hij liep met me mee naar mijn auto en we namen afscheid met een stevige omhelzing, waarbij me van de grond tilde. Pffff, this man seems to really like me en toch kan ik hem op dit moment niet geven wat hij wilt. WTF!? Terwijl ik de auto in stap en wegrijd blijft hij staan en kijkt hij hoe ik wegrijd.
 
Onderweg naar huis kom ik erachter dat ik mijn gouden bedelarmbandje ben kwijtgeraakt. Een verjaardagscadeau van Jayson, dat ik sindsdien altijd aan heb. Even denk ik eraan terug te rijden en te gaan zoeken, maar dan realiseer ik me dat het ding na alles wat Jayson heeft geflikt geen waarde meer heeft. Op dat moment gaat mijn telefoon. Het is Luciano, maar als ik wil opnemen valt mijn telefoon uit. Batterij leeg. Misschien maar beter ook. Ik was al bij mij in de straat en wilde me nu echt even focussen op het gesprek met Jayson dat plaats zou gaan vinden. Ik parkeerde mijn auto en terwijl ik naar huis liep, voelde ik mijn hartslag versnellen.
 
Als ik de woonkamer in loop en Jayson mijn gezicht ziet, vraagt hij geschrokken wat er is gebeurd. Ik geef aan dat ik met Kayla heb gevochten en mijn bedelarmbandje kwijt ben geraakt. Daarnaast is ze zwanger en geeft ze aan dat hij de vader is. De shock is van Jayson’s gezicht af te lezen. Op dat moment gaat de bel. Hij heeft eten besteld en loopt naar de voordeur om zijn bestelling aan te nemen. Als hij terug de woonkamer in loopt, kijk ik hem vragend aan. Ik ben erg nieuwsgierig naar zijn uitleg namelijk. Hij zet zijn bestelling op tafel en loopt naar me toe, waarna hij mijn handen beetpakt en me aankijkt. Op het moment dat hij wilt beginnen met praten gaat de bel weer. De bezorger is waarschijnlijk iets vergeten. Jayson wil terug lopen, maar ik geef aan dat hij zijn eten kan uitpakken. Ik ga wel. Als ik de voordeur open doe, zie ik Luciano staan. Ik schrik en kan even geen woord uitbrengen. Hij heeft mijn bedelarmbandje in zijn handen en geeft aan dat het waarschijnlijk in zijn kraag is blijven hangen tijdens onze omhelzing. Daarnaast geeft hij aan zelf ook iets vergeten te zijn en buigt voorover om me te kussen. Ondertussen komt Jayson de gang in lopen.
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey
 

Tis the season for some toxic dick: Part 16 – The Consequences

Luciano’s lippen voelen heerlijk en voor een paar secondes, vergeet ik waar ik ben. Totdat de gangdeur open gaat en Jayson de gang in komt lopen. Ik duw Luciano snel van me af en draai me om naar Jayson die ons verward aanstaart. Ik voel me betrapt, schuldig en zou op dit moment het liefst door de grond willen zakken. Helaas kan dat niet, dus geef ik half stotterend aan dat Luciano mijn bedelarmbandje heeft gevonden. Jayson reageert niet en verlaat zonder iets te zeggen de gang. Ook Luciano lijkt met een mond vol tanden te staan en niet helemaal te snappen wat er speelt. Het is ongemakkelijk stil en terwijl ik naar de juiste woorden aan het zoeken ben, doorbreekt Luciano de stilte. Hij geeft aan dat hij niet wist dat ik bezoek had en verontschuldigt zich. Ik voel me opgelucht, maar besluit eerlijk te zijn. Oké, half eerlijk dan. Ik geef aan dat Jayson mijn ex is en momenteel op bezoek is om het één en ander te bespreken. Luciano geeft aan me niet langer op te zullen houden, waarna hij me het bedelarmbandje overhandigt en vertrekt. Ik sluit de voordeur en loop met bezweette handen terug de woonkamer in.
 
Jayson zit aan tafel te eten. Ik schuif aan en ga tegenover hem zitten. Hij zegt geen woord en kijkt me niet aan. Ik merk dat mijn nervositeit plaats maakt voor onverschilligheid. Ergens geniet ik er een beetje van dat hij me net heeft zien zoenen met iemand anders. Na alles wat hij heeft geflikt, mag hij ook voelen wat ik voel. Ook al komt het voorval dat net plaats heeft gevonden totaal niet in de buurt van wat hij heeft gedaan. Ik besluit de stilte te doorbreken en met de deur in huis te vallen. Ik geef aan Luciano leuker te vinden dan ik in eerste instantie had verwacht en dat ik hem beter wil leren kennen. Jayson geeft geen kick en ik realiseer me dat ik ook oprecht meen wat ik zeg. Ik kan en wil Luciano niet zomaar opgeven. Ik vervolg mijn verhaal en geef aan dat ik wil dat Jayson contact opneemt met Kayla om alles met haar uit te vogelen. Hij hoeft van mij niet weg, maar zolang er geen duidelijkheid is met Kayla, wil ik niks meer en moet hij op de bank slapen. Zonder me aan te kijken lacht hij sarcastisch en geeft aan dat ik geen last meer van hem zal hebben. Hij vertrekt vanavond nog. Oké dat is prima, geef ik aan, waarna ik op sta en de woonkamer verlaat.
 
Terwijl ik onder de douche sta hoor ik Jayson zijn spullen in pakken. Voor het eerst doet het me geen ene reet. Ik ben deze man zo fucking zat. Vanaf het moment dat Jayson terug is gekomen in mijn leven, heb ik niets anders dan ellende meegemaakt. Alleen maar hoofdpijn. Het enige positieve is dat ik nu weet wat voor een slang Kayla is en Jayson eindelijk zie voor wie hij is. Een profiteur die alles neukt wat los en vast zit. Deze guy houdt letterlijk alleen van zichzelf en ik wens hem veel succes met Kayla. Ze verdienen elkaar.
 
Als ik in mijn baddoek de slaapkamer in loop, vind ik een briefje op bed. Dit is typisch Jayson, met zijn emotionele manipulatie. Zogenaamd vertrekt hij en geeft hij me de ruimte, maar tegelijkertijd wekt hij medelijden, waardoor ik ga twijfelen aan mijn beslissing. Ik weet zeker dat hij hetzelfde effect met dit briefje probeert te creëren, dus besluit het niet te lezen. Ik verfrommel het en loop naar de keuken om het weg te gooien. Op de koelkast tref ik nog een briefje. Ook deze verfrommel ik zonder te lezen, waarna ik beiden briefjes in de prullenbak gooi. Niemand heeft tijd meer hiervoor Jayson, roep ik in gedachte, terwijl ik terug loop naar mijn slaapkamer. Ik plof neer op bed en haal mijn telefoon van de oplader om Luciano te bellen. I need to hear his voice. Na twee keer overgaan neemt hij op. Zijn stemgeluid geeft me vlinders. Hij wilt weten hoe ik me voel en hoe het met mijn oog gaat. Ik geef aan dat het prima gaat. Ik bied mijn verontschuldigingen aan voor het voorval van eerder op de avond en geef ook gelijk aan dat het definitief is afgerond met mijn ex. Luciano geeft aan dat ik hem geen uitleg verschuldigd ben. I know, maar ik wilde toch dat hij het wist en dat ik het ongelooflijk lief vond dat hij helemaal naar mijn huis is gereden om mijn bedelarmbandje af te geven. Luciano lacht en er ontstaat een stilte. Ik weet eigenlijk ook niet zo goed meer wat ik moet zeggen. Dan vraagt hij of ik zin heb om iets te eten te halen? Ja zeker! Hij geeft aan me over een kwartier op te pikken.
 
Terwijl ik me aan het aankleden ben, denk ik terug aan een post die ik een paar dagen geleden voorbij zag komen. Een dame vroeg hoelang het duurt voordat je over een man heen bent. Het antwoord dat ze kreeg was: ‘It only takes one dick.’ Well, Luciano might be my one dick? Misschien neuk ik hem vanavond al, gewoon om te weten of het de moeite wa…mijn gedachten worden onderbroken door een app die binnen komt. Luciano staat voor de deur. Ik bekijk mezelf snel nog even in de spiegel, voordat ik vertrek. I look good! Casual, but good.
 
In de auto word ik verwelkomd met een lange, intense tongzoen. Djezossssss. Als dit een voorbode is op zijn dickgame, then Houston, we’ve got a problem. A good one though! Hij vraagt waar ik trek in heb en op dit moment is dat eigenlijk alleen zijn dick, maar ik geef aan dat het me niet uitmaakt. Hij stelt voor om dan langs de McDrive te rijden. Prima! Onderweg praten we over van alles en het voelt wederom alsof ik deze man al jaren ken. Het voelt alsof ik de loterij heb gewonnen met hem. He’s fucking perfect! Bij het betalen van onze bestelling ontdekt Luciano dat hij zijn portemonnee is vergeten. Het lukt ook niet om te betalen met zijn mobiel. Ik bied aan te betalen en ondanks dat hij dit zichtbaar verschrikkelijk vind heeft hij geen keus. Hij vraagt of ik het goed vind dat hij thuis snel zijn portemonnee op haalt en geeft aan dat ik hem een betaalverzoek moet sturen voor de bestelling. Dat is prima. We rijden naar de Wilhelminapier. Hij blijkt in de Rotterdam te wonen. Zijn dure bak en kledingstijl zijn dus geen façade. He obviously got his shit together. Luciano vraagt of ik mee naar boven wil komen. Ik lach en doe alsof ik twijfel, waarna hij me beloofd dat hij echt alleen even zijn portemonnee gaat pakken en we gelijk weer vertrekken. Ik geef aan dat eten van Mac snel koud wordt, dus dat het misschien handig is om het eten mee naar boven te nemen? Dat lijkt hem ook een goed idee. Hij helpt me met uitstappen, waarna hij het eten van me overneemt en voor me uit loopt. Such a gentleman.
 
Luciano’s appartement is stunning and the view even more! I could definitely get used to this. Terwijl ik voor het raam van het uitzicht aan het genieten ben, komt Luciano achter me staan. Hij vraagt of ik kom eten. Ik draai me naar hem toe en in plaats van antwoord te geven zoen ik hem. Hij zoent me gulzig terug en op dat moment weten we allebei dat we waarschijnlijk koude Maccie gaan eten, cause it’s about to go down. Luciano tilt me al zoenend op en terwijl hij naar de bank toeloopt, trek ik zijn trui uit. Hij legt me voorzichtig neer en komt bovenop me liggen, waarna hij mijn shirt uit doet. Hij stopt en staart naar mijn borsten. Ik merk dat ik onzeker word en vraag of er iets is. Hij geeft aan dat hij me prachtig vind en gewoon wilde bewonderen. Wauw. Even voel ik een brok in mijn keel, maar wanneer hij zijn mond naar mijn tepels toebrengt, maken mijn emoties plaats voor geilheid. Ik maak zijn broek los en ga met mijn hand in zijn bokser. I need to feel his dick! Ik kom echter al zoekend tot het besef dat de gehele lengte van zijn dick in erectie toestand niet groter is dan mijn handpalm en ik heb hele kleine handen….over de dikte wil ik het niet eens hebben…
 
Dit is het eerste moment van de avond dat ik weer aan Jayson denk….
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 17 – The Relapse

Kennen jullie dat gevoel, wanneer je serieus klaar bent voor die dick? Dat gevoel van verrukking en ongeduld, wanneer het rechtop staat en zijn aderen perfect voelbaar zijn in je handen? Ik zag dat al helemaal voor me. Helaas bleek niets minder waar. I was sooo disappointed…Fuck!
 
Mijn gedachten schoten alle kanten op. Moest ik door gaan alsof er niks aan de hand was? Of moest ik een smoes bedenken om te kunnen stoppen? Weet je, we zijn nu toch al bezig, let’s just give it a try. Ik probeerde hem af te trekken en merkte dat zijn dick in mijn vuist verdween. Dit voelde zo awkward dat mijn hele vibe weg begon te gaan. Ik haalde mijn hand uit zijn broek en besloot hem volledig de leiding te geven. Er zat nu toch niks anders meer op, so I just closed my eyes.
 
De manier waarop hij mijn tepels en de rest van mijn bovenlijf bewerkte met zijn tong was serieus op niveau. Hij ging steeds lager en toen hij met zijn mond bij mijn navel kwam, ging hij rechtop zitten, waarna hij mijn broek en onderbroek uit trok. He opened my legs en staarde enkele secondes als gebiologeerd naar mijn pussy, waarna hij met zijn dick begon te spelen. Ik merkte dat ik dit wel heel geil vond. Plotseling begon hij me te vingeren en ik zeg jullie eerlijk, ik wist niet wat ik meemaakte. Dit is waarschijnlijk geen echt woord maar Luciano is een ‘Handgoochelaar’. Dude got some serious tricks en mijn orgasme zou niet lang op zich laten wachten. Voordat het echter zo ver was, kwam hij veel te hard schreeuwend en half stuiptrekkend klaar. I cringed. Terwijl hij naar het toilet ging, merkte ik dat de heftigheid van zijn orgasme een soort van turn-off effect op me had. Jayson kreunde ook weleens hoor, maar hij bleef op de één of andere manier altijd wel beheerst ofzo, maar goed, Luciano was wel echt lekker bezig, dus als hij het netjes afmaakt, komt het goed.
 
Ondertussen kwam Luciano terug, maar in plaats van zijn aandacht weer op mij te vestigen, begon hij tot mijn verbazing zijn kipnuggets te eten, terwijl ik nog naakt op de bank lag. Wauw, Oké. Ik pakte mijn onderbroek en kleding van de vloer en begon me aan te kleden. Ik kookte serieus van woede he? Deze kaolo no dick in the pants having ass, seriously just left me hanging…oké.
Zonder een woord te zeggen begon ik mijn inmiddels koude Mac te eten. Het smaakte nergens naar. Ik vroeg Luciano of we konden vertrekken. Ik was moe en merkte dat mijn oog weer pijn begon te doen. All lies, maar ik wilde gewoon weg. Luciano vroeg of ik een paracetamol wilde, maar ik sloeg zijn aanbod af. Hij merkte dat ik een beetje kortaf deed en vroeg of alles goed was. Ik antwoordde dat het prima ging, maar was gewoon erg moe. Hij begreep het en niet lang daarna verlieten we zijn appartement en waren we onderweg naar mijn huis.
 
Eenmaal thuis, plofte ik neer op de bank. Wat een rollercoaster van een dag was dit geweest. Ik voelde de onrust in mijn lichaam en wist dat Jayson de enige was die me hiervan kon bevrijden. De gedachte aan zijn warme, sterke handen op mijn heupen, zorgde voor een intens verlangen naar deze klootzak. Ik pakte mijn telefoon en staarde naar zijn nummer. Zou ik niet de grootste hoe ever zijn, als ik na het tafereel met Luciano, vanavond ook seks zou hebben Jayson? Waarschijnlijk wel, but at this point I don’t give a fuck. Ik drukte op zijn naam, waarna de telefoon over ging. Hij nam niet op. Er bekroop me een naar gevoel dat hij misschien echt klaar met me was dit keer. Het beangstigde me en ik besloot nogmaals te bellen. Er werd wederom niet opgenomen en ik voelde de tranen in mijn ogen branden.
 
Terwijl ik me afvroeg wat ik kon doen, realiseerde ik me ineens dat ik zijn briefjes nog had. Ik haastte me naar de keuken, griste de briefjes van Jayson uit de prullenbak en opende de eerste, waarna ik begon te lezen: ‘Het is verstandig om een SOA test te laten doen. Ben door Samora gebeld.’
 
Het voelde alsof de vloer onder mijn voeten vandaan verdween. Ik weet dat vrouwen bij het eerste bezoek aan de verloskundige een bloedtest krijgen om bepaalde SOA’s uit te sluiten, maar had geen idee welke. Ik pakte mijn telefoon en googlede ‘SOA test’ en ‘zwangerschap’. Terwijl ik las voelde ik dat mijn lichaam volledig overgenomen werd door paniek. Zwangere vrouwen worden getest op Syfilis, Hepatitis B en HIV. Het enige dat in mijn hoofd bleef hangen was ‘HIV’.
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 18 – Fear

Terwijl ik mijn ademhaling onder controle probeerde te krijgen, opende ik met trillende vingers het tweede briefje. Tijdens het lezen realiseerde ik me dat hij dondersgoed wist dat ik zou bellen na het schokkende bericht in de eerste brief en dus heel bewust niet op nam. Er stond namelijk in dat ik zijn telefoonnummer moest wissen. Dit was zijn manier om me te straffen voor het feit dat ik een andere man boven hem verkoos. Ik kreeg het vermoeden dat Jayson een spelletje met me aan het spelen was, dus besloot ik het spel mee te spelen. Het was een gevaarlijk spel, maar goed, een kat in het nauw maakt rare sprongen. Ik besloot een waarschuwingsbericht op te stellen voor vrouwen met een waarschuwing voor Jayson, waarin ik aangaf dat hij de zwangere Samora met een SOA had besmet. Bij het bericht heb ik een foto van het eerste briefje toegevoegd en een foto van Jayson. Via WhatsApp heb ik deze naar hem verzonden and guess wie z’n bitch ass me binnen twee minuten terug belde? Yep, Jayson.

Hij wilde weten waar ik mee bezig was, dus heb ik hem uitgelegd waar ik mee bezig was. Hij kreeg eenmalig de kans om me haarfijn uit te leggen waarom ik een SOA test moest gaan doen of heel social media zou te weten komen dat hij en Samora een SOA hebben. Het bleek al snel allemaal minder erg te zijn dan ik dacht. Samora had hem namelijk gebeld met de vraag of hij een SOA had, omdat ze last had van afwijkende afscheiding en de huisarts een SOA test had voorgesteld. Het was dus helemaal niet zeker of ze een SOA had en het ging ook totaal niet over de bloedtest waar ik zo bang voor was. Ik vroeg Jayson waarom hij ervoor had gekozen dit nieuws op zo een laffe manier met me te delen. Meneer was van mening dat hij me geen uitleg verschuldigd was, waarna hij de verbinding verbrak. Normaal zou ik woedend zijn als hij in mijn oor op zou hangen, maar mijn opluchting was veel te groot. Ik besloot hem wel terug te pakken en daarbij Kayla de stuipen op het lijf te jagen. Ik heb haar een foto van het briefje geappt met de mededeling dat ze zich als babymomma nr twee, drukker moest maken om een SOA als gevaar voor haar kindje, dan het gevecht dat ze zelf had uitgelokt. Het bericht bleef op gelezen staan. Ik genoot ervan.

Na een heerlijke nachtrust werd ik de volgende ochtend wakker met een bericht van Luciano. Door het voorval van gisteravond, had ik eigenlijk geen zin meer om met hem te praten, maar ik was nog steeds een soort van geil en aangezien Jayson voorlopig geen optie is, was hij op dit moment mijn enige alternatief. Ik besloot Luciano te bellen en volledig eerlijk te zijn en mijn ongenoegen te uiten over gisteravond. Ik had toch niks te verliezen en het kon twee kanten op gaan. Of hij zou zich beledigd voelen en het contact met me verbreken or he would step up is MF game. Hij koos voor het tweede en vroeg of hij langs mocht komen. I was like sure! Hij beloofde binnen een uur bij me te zijn. Ik stond op om te gaan douchen.

Terwijl ik me aan het insmeren was kwam er een app van Jayson binnen. Hij wilde weten of hij zijn ID bij mij had laten liggen. Niemand heeft tijd voor Jayson nu. Ik besloot zijn bericht op gelezen te laten staan, waarna hij belde. In plaats van op te nemen drukte ik het gesprek weg. Weer kwam er een app van hem binnen. Hij had vandaag een contractgesprek en moest zijn ID bij zich hebben, dus of ik AUB kon reageren. Mooi dat hij een eindelijk een baan heeft, maar ik had nu geen tijd om naar zijn ID te gaan zoeken. Op het moment dat ik hem terug wilde appen ging de bel. Ik gooide mijn telefoon neer en snelde met mijn baddoek naar de voordeur om open te doen voor Luciano. Ondanks dat ik wist dat hij niet veel in zijn broek had zitten, voelde ik wel weer enkele vlinders opborrelen toen ik hem binnen liet. Hij zag er heerlijk uit in zijn grijze joggingspak en bleek helemaal klaar te zijn voor zijn tweede kans. Voordat we in de woonkamer aankwamen lag mijn baddoek op de grond en had Luciano mijn naakte lichaam opgetild en op de bank gesmeten. Zoals ik al eerder heb aangegeven is deze man een ‘handgoochelaar’ en dit keer combineerde hij zijn goocheltrucs met zijn tong en lippen. Oh-my-God!!!!! Girllllllllllll, WATTTTT????. Ik kan me serieus niet herinneren dat ik ooit zo lekker gegeten ben door een man als door Luciano. Het was zo lekker dat ik gewoon niet wilde klaarkomen, dus stopte hij, waarna we het tafereel naar de slaapkamer verplaatste. Daar leek het vervolg nog lekkerder te zijn dan het begin en het duurde dan ook enkele minuten voordat ik alle controle over mijn lichaam verloor en net zo schreeuwend en stuiptrekkend klaar kwam als hij de avond van tevoren. Damn! Jayson’s dick ain’t got nothing on this man’s pussy eating game.

Luciano keek me met een voldaan gevoel aan en wilde weten of hij het goed had gemaakt. Ik giechelde en net op het moment dat ik zijn vraag wilde beantwoorden hoor ik mijn voordeur open gaan. WTF!? Ik schrok me wild en realiseerde me ineens dat Jayson zijn sleutel weer terug had genomen, nadat ik tegen hem had gezegd dat ik niet wilde dat hij wegging. Gisteravond was hij al weg toen ik uit de douche kwam en heb ik er niet bij stil gestaan om te kijken of hij mijn sleutel had achtergelaten. Dus niet. Ik sprong op en griste snel een baddoek uit de kast, waarna ik naar de woonkamer snelde. Luciano liep verward achter me aan. In de woonkamer stonden we oog in oog met Jayson, die sarcastisch lachte toen hij mij een Luciano zag. Ik vroeg aan hem wat hij was komen doen en in plaats van antwoord te geven pakte hij zijn ID onder de fruitschaal vandaan en gooide mijn sleutel op tafel. Hij liep zonder een woord te zeggen naar de gang en draaide zich voordat hij vertrok naar me toe en vroeg of mijn vriendje wist dat ik een SOA test moet gaan doen.

Ik spreek jullie snel!

Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 19 – The Test

Jayson kan ver gaan, maar ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat hij me zo zou vernederen waar een andere man bij was. Ook nog door iets te delen, wat hij had veroorzaakt. Ik stond met een mond vol tanden en kon niets anders doen dan hem vol ongeloof aanstaren, terwijl hij zich omdraaide en mijn huis verliet. Luciano stond nog steeds achter me, maar ik durfde me niet om te draaien. Deze fantastische man had me net de meest intense orgasme van mijn leven bezorgd en kreeg van een andere man te horen dat ik misschien een SOA heb. Hoe moest ik mezelf hier uit lullen? Hoe!? Ik moest liegen. Er zat niks anders op dan een leugen vertellen.
 
Ik haalde diep adem en draaide me om naar Luciano die me met een achterdochtige blik aankeek. Ik voelde hoe mijn hartslag versnelde, terwijl ik met een droge mond begon met praten. Ik besloot hem een aangepaste versie van de situatie rondom Jayson en Kayla te vertellen. De dame met wie ik had gevochten, was dus mijn former best friend en zij had een affaire gehad met Jayson. Op de dag van onze ontmoeting was ik daar net achter gekomen, vandaar dat ik in tranen uitbarstte. Door het voorval bij de bioscoop kwam ik er achter dat ze zwanger is, dus hebben ze onveilige seks gehad. Tijdens mijn laatste gesprek met Jayson heb ik aangegeven dat ik me voor de zekerheid ga laten testen op een SOA. Niet omdat ik ergens last van heb of omdat hij ergens last van heeft, maar puur omdat ik nu weet dat Kayla zwanger van hem is. Best een aannemelijk verhaal toch? Luciano gaf aan het allemaal best heftig te vinden en vroeg zich af of ik er wel klaar voor was, om op dit moment een andere man toe te laten in mijn leven. Ik verzekerde hem van wel. Ook gaf ik aan dat de SOA test puur was om uit te sluiten en dat ik zeker wist dat ik niks heb. Luciano was gerust gesteld.
 
De volgende dag heb ik meteen een SOA test laten doen bij mijn huisarts en dat was inmiddels een week geleden, dus ik kon bellen voor de uitslag. Luciano en ik waren sinds ons gesprek bijna dagelijks samen geweest. Deze man kon zijn handen niet van me afhouden and I enjoyed every minute of it. De eerste keer dat we weer intiem waren na ons gesprek, vroeg ik hem wel of hij niet wilde wachten tot na de test, maar hij gaf aan me te vertrouwen, so it went down! Het is heerlijk, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik zijn dick niet voel als hij bij me naar binnen komt en ik blijf het ook awkward vinden om te zien dat het condoom maar voor de helft is uitgerold om zijn dick, omdat er gewoonweg geen dick is voor het hele condoom. It’s just weird, maar goed. Verder voldoet hij aan alles wat ik zou wensen in een man.
 
Het was tijd om mijn huisarts te bellen en ondanks dat ik me al die tijd geen zorgen had gemaakt, was ik ergens toch nerveus toen ik door de assistente werd doorverbonden. Mijn huisarts viel meteen met de deur in huis. Ik was positief getest op Chlamydia. Het voelde serieus even alsof mijn ziel buiten mijn lichaam trad. Zo geshockeerd was ik. WTF!? Hoe kan ik een SOA hebben? Ik heb helemaal nergens last van? Volgens mijn huisarts was het volkomen normaal dat ik nergens last van had en komt het bij heel veel vrouwen voor dat ze niet weten dat ze Chlamydia hebben. Het was echter wel een SOA die veel schade aan zou kunnen richten en zelfs tot onvruchtbaarheid zou kunnen leiden als het niet behandeld werd. Mijn arts schreef me een antibiotica kuur voor en adviseerde me contact op te nemen met mijn bedpartners van de afgelopen maanden. Nadat we het gesprek hadden beëindigd barstte ik in tranen uit. Ik schaamde me, voelde me goedkoop en gewoon fucking dom. Ik wist wie Jayson was en toch heb ik hem al die tijd zonder condoom geneukt. What was I thinking? En Luciano? Wat moest ik tegen Luciano zeggen? Maar kon hij eigenlijk wel Chlamydia krijgen van orale seks? Want we hebben wel veilig geneukt, alleen oraal was zonder bescherming. Ik schaamde me teveel om mijn huisarts te bellen, dus besloot ik het te googlen. Het bleek dus ook mogelijk Chlamydia te krijgen door iemand te beffen. Er bestaat dus een kans dat ik deze guy ‘Keel Chlamydia’ heb gegeven? Die gedachte klonk zo absurd, dat mijn tranen plaatsmaakte voor een lachstuip. Fucking keel chlamydia!?
 
Na mijn tranen gedroogd te hebben en bijgekomen te zijn van mijn lachstuip, besloot ik Luciano te bellen. Mijn hart bonste in mijn keel terwijl de telefoon overging..
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 20 – The Fight

Terwijl de telefoon overging voelde ik mijn hart tekeer gaan. Fuck! Waarom kon het nooit gewoon goed gaan? Waaro…voordat ik mijn gedachte kon afmaken nam Luciano op. Hij was altijd zo heerlijk opgewekt en dat werkte op mij ook aanstekelijk. Hij vroeg hoe het ging en ik gaf aan dat het prima ging. Ik vertelde dat ik de uitslag van de SOA test binnen had en dat ik op alles negatief getest was, behalve op een schimmelinfectie. Het ging om een simpele candida infectie, wat ik wel vaker had en waar ik een cremetje voor kon kopen bij de Kruidvat. Luciano gaf aan het inderdaad wel te kennen en wist ook dat seks dan even een paar dagen uitgesloten was. Ik was blij dat hij bekend was met de infectie, zodat het geen vraagtekens bij hem zou oproepen als ik zou weigeren seks te hebben. Dit kwam perfect uit. Ik had een antibiotica kuur van twee pilletjes en binnen zeven dagen zou ik SOA vrij moeten zijn. Hij zou er dus niks van merken. I know, ik had gelogen, maar sorry, het ging te goed om het op te laten fokken door kaolo Jayson. Dit was zijn schuld en hij had me al teveel afgenomen. De kans dat Luciano Chlamydia in zijn keel zou hebben, was zeer klein. Mocht hij toch de pech hebben dat het wel zo blijkt te zijn, dan zien we het wel weer. Voor nu was ik bereid het risico te nemen. Luciano beloofde straks langs te komen, waarna we ons gesprek afrondde.
 
Nu dit was geregeld, was het tijd om mijn aandacht op Jayson te vestigen. Deze hond probeerde me sinds gister non-stop te bellen. Op een gegeven moment heb ik hem geblokkeerd. Ik had het veel te gezellig met Luciano. Nu ik wist dat ik besmet was door Jayson, was ik eigenlijk wel nieuwsgierig naar wat hij te vertellen had, dus besloot ik hem te deblokkeren en terug te bellen. Meneer nam gelijk op en ging meteen tekeer. Hij wilde weten wat ik tegen Kayla was gaan zeggen en waarom ik Samora’s naam had genoemd? Kayla bleek Samora dus gebeld te hebben omdat ze wilde weten of Jayson haar besmet had met een SOA. Samora was daar niet van gediend en daardoor was er een hele djugu djugu ontstaan. Heerlakkk, maar goed, mijn naam bleek dus genoemd te zijn. Ik heb Jayson rustig uit laten razen, cause I wanted him to spill all the tea in zijn boosheid en daarna heb ik haarfijn uitgelegd wat ik naar Kayla toegestuurd heb. Met de toevoeging dat ze er hopelijk iets mee heeft gedaan en zich is gaan laten testen, aangezien zijn community dick haar zeer waarschijnlijk ook besmet zal hebben. Net zoals Samora. Het viel een paar seconden stil na mijn opmerking en toen ik vroeg of hij er nog was, wilde Jayson van me weten of ik positief getest was. I was like, really!? Wat denk je zelf!? Jayson gaf vervolgens aan dat hij negatief is getest op alle SOA’s en zelf niks heeft. Ook Samora had niks. Hij adviseerde Kayla en mij dus even terug te gaan naar ons BFF weekendje weg van afgelopen zomer. Daarna verbrak hij de verbinding. I was confused AF. Ten eerste kon ik niet geloven dat Kayla hem daarover had verteld en ten tweede moest hij ook gewoon een kaolo SOA hebben!!! Waarom ik wel en hij niet!? Maar had Kayla me dan besmet?
 
Ik neem jullie even mee terug naar de zomer van 2020. Ik had Jayson net uit mijn leven verbannen en ondanks dat het goed voelde om klaar met hem te zijn, was ik ergens ook wel verdrietig. Omdat we allebei wel aan een break toe waren, besloten Kayla en ik een dagje sauna inclusief overnachting te boeken. Na de hele dag doorgebracht te hebben in de Sauna kwamen we s’avonds helemaal zen aan in ons hotel, waar we de avond voortzette met Jack Daniels honey shotjes en een jonko. Op een gegeven moment waren we serieus high AF! Ik werd geil en begon zomaar te praten over wat ik met Jayson zou doen als hij hier was en zij begon me ineens random aan te raken en te strelen. Nu snap ik waarom. Her twisted ass was thinking about the same fucking thing! Anyway, van het één kwam het ander en we zijn los gegaan. The whole damn night. De volgende dag hadden we allebei zoiets van WTF hebben we gedaan? Ik ging stuk en was super unbothered, maar Kayla leek zich er toch oncomfortabel bij te voelen en vroeg me dit met niemand te delen. I mean, can you believe this bitch? Nu Jayson en Samora niks hebben, is zij eigenlijk de enige persoon die me besmet zou kunnen hebben. Pffff, issa whole damn mess..
 
Terwijl ik in gedachte verzonken zat, ging de bel. Het was Luciano en ik werd begroet met een heerlijke tongzoen, that made my pussy tingle. Eigenlijk had ik gewoon moeten zeggen dat ik niks had, want ik verlang naar hem en hij duidelijk ook naar mij, cause I could feel his lil’ boner. Helaas zat er even niets anders op dan een week te wachten. Luciano wilde weten of ik mijn cremetje al had gehaald. Ik gaf aan van niet, dus bood hij aan me even naar de Kruidvat te rijden. Dit was trouwens puur eigen belang hoor, want hij wilde gewoon zo snel mogelijk weer kunnen neuken, maar goed. Ik moest het spelletje meespelen, dus ging ik in op zijn aanbod.
 
Luciano ging uiteraard mee de Kruidvat in. Af en toe waren zijn ‘gentleman’ eigenschappen wel een beetje hinderlijk. Hij wilde letterlijk alles samen of voor me doen. Ik wil niet ondankbaar overkomen hoor, maar ik ben dit gewoon niet gewend, maar goed. We lopen dus de Kruidvat in en wie komen we daar tegen? Jayson. At this point, the universe was starting to get on my damn nerves, want dit was super onnodig. Ik besloot Jayson volledig te negeren, maar Luciano dacht daar duidelijk anders over. Hij liep op Jayson af en tikte hem op zijn schouder, waarna Jayson zich omdraaide. Aan zijn blik zag ik dat hij verbaast was, maar de sarcastische grijns die daarna op zijn gezicht verscheen, voorspelde niet veel goeds. Ik zeg jullie eerlijk ik schrok me wezenloos, maar het ging allemaal zo snel dat ik gewoon even niet wist wat ik moest doen.
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 21: The Choice

Terwijl Luciano en Jayson voor elkaar stonden, voelde ik mijn hart in mijn keel bonsen en mijn handen trillen. Ik stond aan de grond genageld en kon eigenlijk alleen toekijken. Luciano sprak Jayson aan op zijn optreden van vorige week, waarbij hij mij vernederde door me een ‘kwetsbaar’ onderwerp dat hij notabene had veroorzaakt, voor de voeten te gooien. Daarnaast vond Luciano het feit dat Jayson hem een ‘vriendje’ had genoemd, een directe vorm van disrespect aan zijn adres. Jayson zijn sarcastische grijns veranderde in een brede lach en hij adviseerde Luciano het allemaal niet zo serieus te nemen, cause it wasn’t that deep. Jayson had geen issue met hem nog met mij, dus deze hele confrontratie was wat hem betreft super onnodig. Jayson gaf aan verder uitgesproken te zijn en wilde weglopen, waarna Luciano hem bij zijn schouder greep en aangaf nog niet uitgesproken te zijn. At this point, I was like, WTF is er met Luciano!? Jayson waarschuwde Luciano om hem niet aan te raken, waarna hij Luciano’s hand hardhandig van zijn schouder afrukt. Luciano grijpt hem dan bij zijn kraag en op dat moment komt ook de beveiliger van de winkel aangelopen en verzoekt de heren dit gesprek buiten verder voort te zetten. Luciano luistert naar de beveiliger en doet een stap terug. Jayson is echter furieus en lijkt niet te kalmeren. Door de komst van de beveiliger, lijk ik ook uit mijn shock te komen. Er komt ondertussen een tweede beveiliger bij, maar Jayson wilt niks horen.
 
Luciano staat inmiddels weer naast me en geeft aan dat we beter naar een andere winkel kunnen gaan. Op dat moment wordt Jayson door één van de beveiligers in een houdgreep genomen en raak ik volledig in paniek. Ik wil er op afstappen, maar Luciano pakt mijn hand beet en geeft aan dat we vertrekken. Ik voel een intense irritatie opkomen en ruk mijn hand los. Dit is zijn fucking schuld! Ik ren naar Jayson die met de beveiligers in een struggle zit en probeer hem te kalmeren. Ik pak zijn gezicht in mijn handen en smeek hem rustig te worden. Ook aan de beveiligers vraag ik om hem de kans te geven te kalmeren. Mijn woorden dringen tot Jayson door en hij stopt met tegenwerken, waarna de beveiligers hem los laten. Ik pak hem beet bij zijn armen en vraag of alles goed gaat. Hij duwt me van zich af en verlaat woest de winkel. Als ik om me heen kijk, zie ik ook dat Luciano verdwenen is. Ik verlaat de winkel terwijl ik mezelf afvraag wat the fuck er zojuist is gebeurd.
 
Eenmaal thuis besluit ik Luciano te bellen om te vragen wat hem bezielde en waarom hij ineens weg was. Luciano neemt echter niet op, dus stuur ik hem een app met het verzoek me te bellen wanneer hij de tijd heeft. Het liefst zou ik Jayson ook willen spreken om te kijken hoe het met hem gaat, maar weet niet of het verstandig is. Hij was woedend en terecht, want dit sloeg nergens op. Ik besloot het risico te nemen en hem toch te bellen. Na drie keer proberen nam hij eindelijk op. Hij vroeg wat ik wilde. De kille toon in zijn stem, gaf me buikpijn. Het duurde een paar secondes voordat ik iets uit kon brengen en aan zijn diepe zucht, merkte ik dat zijn geduld met mij op was. Ik begon het gesprek met het aanbieden van mijn excuses. Het was allemaal totaal uit de hand gelopen en had überhaupt niet mogen gebeuren. Jayson reageerde niet. Ik stelde voor dat het misschien beter was dit face to face te bespreken, waarna hij aangaf daar geen zin in te hebben. Ik voelde een brok in mijn keel ontstaan. Ik dacht oprecht dat ik klaar was met Jayson, maar na vandaag wist ik het niet even niet meer. Misschien wilde ik hem toch niet kwijt? Mijn gedachten werden doorbroken door Jayson die vroeg of ik nog iets te melden had. Wauw. Waarom deed hij zo? Met een trillende stem gaf ik aan dat het me pijn deed dat hij zo afstandelijk tegen me deed. Jayson vroeg geïrriteerd wat ik dan van hem verwachtte, waarop ik half huilend aangaf dat ik het zelf niet meer wist. Na alles wat er was gebeurd, dacht ik dat het misschien beter was om onze relatie te verbreken, maar nu wilde ik niets anders dan hem bij me hebben. Jayson gaf aan dat hij er klaar mee was en dat ik me moest focussen op die patser. Daarna verbrak hij de verbinding.
 
Nadat Jayson op had gehangen heb ik zeker 10 minuten lang non-stop gehuild. Voor het eerst voelde het alsof hij echt klaar met me was en dat verscheurde me. Ik besloot hem een app te sturen met de boodschap dat ik van hem hield en nooit zoveel van iemand anders zou houden als van hem. Hij liet me op gelezen staan. I felt that shit in my soul.
 
Terwijl ik half snikkend op de bank voor me uit aan het staren was, trilde mijn telefoon. Ik griste het van de bank in de hoop dat Jayson had gereageerd, maar tot mijn teleurstelling was het een app van Luciano, waarin hij aangaf zo even langs te rijden. Prima. Al wachtend op Luciano besefte ik dat het misschien beter was om voorlopig even alleen te zijn. Ik was totaal nog niet over Jayson heen en na vandaag was ik eigenlijk ook een beetje klaar met Luciano. Dat gezeik in de Kruidvat had mijn beeld over hem veranderd. Ondertussen gaat de bel. Dat was snel. Ik veeg snel mijn tranen af en kijk terwijl ik naar de voordeur loop in de camera van mijn telefoon of mijn gezicht er een beetje fatsoenlijk uit ziet. Mijn telefoon trilt weer en terwijl ik de deur open doe voor Luciano, zie ik dat Jayson gereageerd heeft op mijn app. Zijn reactie: Ik hou ook van jou…
Ik begin spontaan te huilen en Luciano die met een grote bos rozen voor me staat, slaat zijn armen om me heen.
Hij denkt waarschijnlijk dat zijn mooie gebaar me tot tranen geroerd heeft.
Niets is minder waar….
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 22 – The Shock

Luciano’s armen om me heen voelde anders. Het gevoel van veiligheid dat ik vanaf het begin ervaarde had nu plaats gemaakt voor irritatie. Ik droogde snel mijn tranen, nam zijn bloemen met een fake smile aan en liet hem binnen, waarna hij voor mij uit de woonkamer in liep. Kennen jullie dat? Je vindt een guy leuk en dan doet hij iets waardoor de aantrekkingskracht in één keer volledig is verdwenen? Dat ervaarde ik nu met Luciano. Terwijl hij plaats nam op de bank, pakte ik de rozen uit, die trouwens prachtig waren en deed ze in een vaas. Daarna nam ik plaats naast hem op de bank.

Er ontstond een ongemakkelijke stilte, maar in mijn hoofd was ik aan het bedenken hoe ik dit op een diplomatieke manier kon beëindigen. Het enige dat ik nu wilde, was met Jayson zijn. Luciano doorbrak uiteindelijk de stilte door aan te geven dat hij mijn reactie in de Kruidvat als pijnlijk had ervaren. Als zijn vriendin, was het niet meer dan normaal dat ik de winkel met hem zou verlaten na het incident, maar ik koos ervoor een man te redden die me niets anders dan disrespect had getoond. WTF dacht deze guy? De confidence waar hij mee sprak, irriteerde mijn ziel. You need to lower yo damn voice with a dick like that, maar goed. Hij was tot nu toe echt een gentleman geweest, dus ik besloot rustig te blijven. Ik gaf aan dat we nooit met elkaar hebben afgesproken dat we officieel een koppel zijn. Ik zag mezelf dus zeker niet als ‘zijn vriendin’. Daarnaast vond ik het totaal onnodig dat hij Jayson had aangesproken en daarna fysiek werd. Het was kinderachtig en een onnodige vorm van macho gedrag, waar ik enorm op afknapte. I was ready voor the heat, maar Luciano bleef verrassend kalm. Hij bood zijn excuses aan en voegde er aan toe, dat hij van mening is dat ik het beste verdien en met respect behandelt dien te worden. Dat was de enige reden van zijn actie, maar het zou niet meer gebeuren. Fuck! Hiermee had hij het zeer moeilijk gemaakt om hem weg te sturen. Hij haalde uit de binnenkant van zijn vest een kruidvat tasje tevoorschijn en gaf deze aan me. Ik opende het tasje en zag tot mijn verbazing verschillende cremetjes tegen Vaginale schimmelinfecties. Hij was er vanuit gegaan dat ik door het hele gebeuren waarschijnlijk niks meer had kunnen kopen, dus had hij het voor me gehaald. Hij wist niet welke ik wilde gebruiken, dus hij had een aantal verschillende merken gekocht. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Het was een ontzettend lief gebaar, maar ik kon er letterlijk niks mee. Ik perste er een geforceerde glimlach uit en bedankte hem, waarna zich voorover boog om me te kussen. Ik draaide echter mijn wang naar hem toe. Hij keek me verbaast aan en stond op het punt iets te zeggen, toen de bel ging.

Ik voelde een schok door mijn lijf gaan. Laat dit AUB geen Jayson zijn. Please! Luciano vroeg me of ik bezoek verwachte en ik gaf aan van niet, terwijl ik zenuwachtig naar de gang liep. Ik opende de deur en zag dat het Gio was. Wat deed hij hier? Aan zijn gezicht zag ik dat het niet goed zat. Gio liep geïrriteerd naar binnen en vroeg me tegelijkertijd of ik serieus was. Hoezo? Kayla had hem helemaal in paniek op gebeld dat ik haar een Chlamydia had gegeven, haar in haar buik had getrapt terwijl ze zwanger is en dat ik iets met Jayson had. Ik siste hem toe zijn mond dicht te houden en wenkte hem dat er iemand in de woonkamer zat, waarna we samen de woonkamer in liepen. Ik stelde mijn neef voor aan Luciano en vroeg hem of we ons gesprek later voort konden zetten. Voor het eerst zag ik een sarcastisch lach op zijn gezicht verschijnen en zonder iets te zeggen, verliet hij hoofdschuddend mijn huis.

Gio wilde weten wat er waar was van Kayla’s verhaal en ondanks dat ik vond dat het niet zijn zaak was, gaf ik toe dat alles inderdaad klopte. Dat van Jayson stak hem het meest, omdat hij me voor hem had gewaarschuwd. Jayson was bad news en voor iemand met mijn carrière al helemaal. Ik vroeg hem wat hij daarmee bedoelde. Gio keek me vragend aan en vroeg zich hardop af of ik echt zo dom was. Zijn minachting irriteerde me en ik wilde weten waar TF hij het over had. Er bleek een arrestatiebevel voor Jayson uit te staan. Hij wordt gezocht voor Fraude en heeft ondertussen nog meer slachtoffers gemaakt. Deze guy was dus gewoon voortvluchtig? Ik was volledig in shock en het voelde even alsof ik in een slechte droom zat.

Terwijl ik Gio’s woorden tot me door liet dringen, kreeg ik een app binnen van Jayson. Hij gaf aan dat het inderdaad beter was om alles face to face te bespreken en wilde vanavond langs komen.

Ik spreek jullie snel!

Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 23 – The Money

Ik staarde naar mijn telefoon en hoorde niet meer wat Gio zei, totdat mijn telefoon uit mijn handen gerukt werd. Voordat ik de tijd had om deze terug te pakken, had Gio Jayson’s bericht al gelezen. Hij was woedend en stond erop dat ik alle contact met Jayson per direct zou verbreken. Ik snapte zijn bezorgdheid en waarom hij me wilde beschermen, maar ik zou helemaal niks met niemand verbreken, zolang ik niet zelf uit Jayson z’n mond had gehoord dat het waar was wat Gio vertelde. Ik bedacht een smoes om mijn neef rustig te krijgen en gaf aan dat Jayson me zou blijven stalken als ik via de app ineens random alles afkap. Het was veel beter om het face to face te doen, zodat het tot hem door zou dringen dat het echt klaar was. Ondanks dat het een smoes was, was ik dit ook wel echt van plan als zou blijken dat Jayson echt een crimineel is. Ik moest het alleen wel van hem zelf horen, terwijl ik hem in zijn ogen aan kon kijken. Gio kon zich gelukkig vinden in mijn voorstel, maar zou vanavond na mijn gesprek met Jayson terug komen. Hij vertrouwde hem namelijk absoluut niet. Ik stemde daarmee in en stuurde Jayson een app om het tijdstip af te spreken, waarna Gio vertrok.
 
Terwijl ik zenuwachtig aan het ijsberen was in de woonkamer, ging de bel. Ik voelde mijn maag draaien. Dit had eigenlijk een totaal ander moment moeten zijn, een moment van verzoening, dacht ik al lopend naar de voordeur. Toen ik de deur open deed voelde ik de vlinders in mijn buik opborrelen. Jayson fucking Jayson! Ondanks alles wat er speelde, zou ik hem het liefst bespringen en wilde ik niets liever dan hem diep in me voelen. Het was veel te lang geleden en ik wist op dit moment zeker dat Luciano nooit genoeg zou zijn. Maar goed, ook al was er niks aan de hand geweest, hadden we sowieso niet kunnen neuken met mijn Chlamydia poenie. Jayson begroette me met een kus op mijn lippen en ik zoog ze automatisch mijn mond in. Hij moest lachen en gaf aan dat ik het rustig aan moest doen, waarna hij naar binnen liep.
 
We namen samen plaatsen op de bank en begonnen tegelijkertijd met praten. Het was een komisch moment en het kwam me eigenlijk wel goed uit, want ik had op dit moment serieus buikpijn van de zenuwen, dus liet ik Jayson aan het woord. Hij begon met het aanbieden van zijn excuses voor alles wat er de afgelopen periode was voorgevallen. Hij snapte heel goed dat hij het eigenlijk totaal niet verdiende om hier met mij op de bank te zitten. Het feit dat ik onze liefde nog een kans wilde geven, was voor hem een kans om me voor eens en altijd te laten zien, dat ik de enige vrouw voor hem ben. De gedachte dat een andere man zou aanraken wat van hem is, maakte hem gek en hij zou ervoor zorgen dat ik nooit meer een reden zou hebben om naar een ander te kijken. Ik zeg jullie eerlijk. Het was het mooiste dat hij ooit tegen me had gezegd, maar na alles wat er was gebeurd, durfde ik hem niet meer te vertrouwen. Het voelde wederom te goed om waar te zijn. Het leek alsof hij dat aanvoelde en voegde eraan toe dat ik hem niet hoefde te geloven. Zolang ik maar bereid was hem een kans te geven om zich te bewijzen. Na hem aangehoord te hebben moest ik alles even laten bezinken, dus zaten we een paar minuten in stilte in de ruimte te staren. Ik was echter ook de moed aan het verzamelen om hem te confronteren met wat Gio me vanmiddag had verteld. Ik had iets sterks nodig hiervoor.
 
Na een veel te groot glas Jack Daniels honey, veel te snel naar binnen gewerkt te hebben, voelde ik mezelf rustig worden. Jayson die me inmiddels goed genoeg kende en in de gaten had dat mijn drinkgedrag niet klopte, wilde weten of alles goed met me ging. Ik gaf aan van niet, waarna ik mijn verhaal begon. Ik vertelde dat Gio vanmiddag bij me was geweest en wat hij me over hem verteld had. Jayson bleef verrassend kalm. Het duurde echter even voordat hij reageerde. Zonder blikken of blozen gaf deze guy aan dat Gio gelijk had. I did NOT expect that. WTF!? Ik sprong op van de bank en vroeg hem of hij gek geworden was. Hoe kon hij mijn leven zo in gevaar brengen. Jayson moest lachen om mijn opmerking, maar herstelde zichzelf per direct toen hij mijn blik zag. Ik gaf aan niks met zijn criminele praktijken te maken willen hebben en dat ik geen toekomst kon opbouwen met iemand die voortvluchtig was. Jayson gaf geen kick. Ik vroeg hem hoe hij zo rustig kon blijven, waarna hij naar me gebaarde om weer naast hem te komen zitten. Dit deed ik terwijl ik hem vragend aankeek. Jayson gaf aan volledig gestopt te zijn met zijn frauduleuze zaken. Hij was sinds een paar dagen gesettled for life en het enige dat hij nu deed, was onderduiken totdat het weer rustig zou worden. Daarna zou hij via Frankrijk naar één of ander tropisch eiland verhuizen. Oké, ik heb hier dus serieus met een schizofreen te maken, want hij kan never serieus zijn!? Jayson kon zoals gewoonlijk mijn gedachte lezen en haalde zijn telefoon tevoorschijn. Hij vroeg me mee te kijken naar zijn telefoon, terwijl hij via een app van een buitenlandse bank en met welgeteld zeven inlogcodes naar een bankrekening ging. Girllll, I damn near fainted. Er stond meer dan 400K op de rekening. Ik griste de telefoon uit zijn handen en bekeek de persoonsgegevens. Alles stond op zijn naam. Hoe had hij dit geflikt?! Ik wist van verbazing niet wat ik moest zeggen. Terwijl hij voorzichtig zijn telefoon terug nam, gaf Jayson aan dat dit ook allemaal van mij kon zijn. We konden een gelukkig en zorgeloos leven leiden. Zolang ik hem de kans zou geven om zich aan me te bewijzen en nog even geduld zou hebben. Ik stotterde verward dat ik niet in de problemen wilde komen. Jayson gaf aan dat dit nooit zou gebeuren. Zolang ik geen vragen zou stellen en nergens wat vanaf wist, kon er niks gebeuren. Ik gaf aan dat ik erover na moest denken, maar dat hij na vandaag niet meer bij me thuis kon komen. Jayson stemde daarmee in. Ik vroeg hem waar hij verbleef en hij glimlachte, waarna hij een keycard uit zijn jaszak haalde. Het logo van het Rotterdam Marriott hotel stond erop. Hij gaf aan dat ik dit vanavond met eigen ogen mocht komen bekijken. Daarna stond hij op, gaf me een kus en ging weg. Ik bleef flabbergasted achter.
 
Na ruim twee uur voor me uit starend op de bank gezeten te hebben en alle mogelijke scenario’s afgespeeld te hebben, wist ik het nog steeds niet. Het beste was gewoon om alles af te kappen en het contact voorgoed te verbreken. Toch was de gedachte aan een lux en zorgeloos leven met Jayson zo aantrekkelijk dat ik niet zomaar een keuze kon maken. Misschien moest ik gewoon een nacht met hem doorbrengen in het hotel om te ervaren of dit echt was wat ik wilde? Ik besloot een gok te wagen en het te doen.
 
Na mijn spullen ingepakt te hebben, heb ik een Uber genomen naar het Marriott hotel. Onderweg appte ik Jayson dat ik eraan kwam. Hij reageerde terug dat ik door kon lopen en gaf me zijn kamernummer. Op het moment dat ik voor de lift stond, ging mijn telefoon af. Het was Gio die waarschijnlijk bij me voor de deur stond. In plaats van op te nemen, staarde ik naar zijn naam op mijn lichtgevende telefoon. Ondertussen voelde ik een golf van opwinding en nervositeit zich door mijn lijf gaan. In de lift verbrak de verbinding uiteindelijk doordat ik geen bereik had. Jayson verbleef op de laatste etage en terwijl ik naar zijn kamerdeur liep, voelde ik mijn knieën knikken.
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 24 – The Fuckery

Terwijl ik met knikkende knieën naar zijn hotelkamer liep, vroeg ik me af waar ik mee bezig was. Jayson was een crimineel! Wat als de politie hem al in het vizier heeft en ze inmiddels ook weten wie ik ben? Hij zei dat ik geen gevaar liep zolang ik nergens iets van af wist, maar ik loop nu naar zijn ‘schuilplaats’, dus dan weet ik wel degelijk ergens van af. Ik kan ook niet meer zeggen dat ik niet wist dat hij voortvluchtig was. Zomaar moest Gio ook zijn snuit open maken! Gelul.
 
Ik stond inmiddels voor de deur en ondanks dat alles in mijn lijf schreeuwde dat ik rechtsomkeer moest maken, haalde ik de keycard uit mijn tas en stak deze in de deur. De adrenalinestoot die door mijn lijf ging, voelde bijna orgasmisch. Ik hoorde een klik en de deur ging open. Het eerste dat me opviel waren de rozenblaadjes die op de grond lagen en de heerlijke geur. Er verscheen automatisch een glimlach op mijn gezicht. Wat was deze guy nou weer van plan? Hij wist toch dat ik Chlamydia had? Ik had wel al mijn antibiotica pilletjes ingenomen, dus in principe was het herstel al in werking gezet en…voordat ik mijn gedachte af kon maken, werd ik verrast door de grootte en luxe inrichting van Jayson z’n suite. Dit was duidelijk niet zomaar een hotelkamer. The view was amazing en de aankleding was prachtig. Had Jayson dit echt allemaal voor mij gedaan? De kamer stond vol met rode rozen, geurkaarjes en ballonnen in hartvorm. Er stond in het midden een gedekte tafel met allerlei duur uitziende hapjes en Champagne. Terwijl ik naar het bed liep, waar in rozenblaadjes ‘I Love You’ stond geschreven, hoorde ik voetstappen achter me. Ik draaide me om en daar stond Jayson. OMG, ik ben zo fucking verliefd op deze man. Ik vroeg hem of dit allemaal voor mij was en hij knikte. Hoe had hij dit voor elkaar gekregen in zo een korte tijd? Hij gaf aan dat toen hij bij me wegging, hij voelde dat ik zou komen en alles toen heeft geregeld. Als je geld hebt kan alles volgens Jayson. Daar leek hij gelijk in te hebben, want dit was serieus fantastisch.
 
Jayson wilde dat ik mijn kleren uit deed en met hem mee naar de badkamer kwam. Ik voelde mijn hele lichaam warm worden. Hmmm, ik wilde hem zo graag in me voelen. Het was echt veel te lang geleden. Ik deed wat hij zei, maar hield mijn ondergoed aan. Hier moest ik me echter ook van ontdoen. Ondanks dat ik al zo geil als boter was, twijfelde ik wel even en dit zag hij. Hij gaf aan dat ik me geen zorgen hoefde te maken, waarna ik hem naakt de badkamer in volgde. Daar werd ik verrast door een grote Jacuzzi die al aan stond met eromheen kleine waxine lichtjes. Jayson hielp me erin te stappen en terwijl ik het bad in zakte, voelde ik mijn hele lichaam ontspannen. Jayson kwam op de rand zitten en vroeg of het lekker was. Ik knikte en vroeg of hij er niet bij kwam. Hij schudde met een glimlach zijn hoofd en zei me te genieten. So I did.
 
Na een half uur in bad te hebben gezeten kreeg ik een badjas en slippers van Jayson, waarna hij me aan mijn handen meenam naar het grote Kingsize bed. Daar mocht ik op gaan liggen. Op mijn buik om precies te zijn. Jayson pakte een drietal brandende geurkaarsen en plaatste die op het nachtkastje. Oh hell no! Hij gaat me hier niet verbranden met kaarsvet. That ain’t my thing en dat weet hij. Het bleken echter massagekaarsen te zijn. De brandende kaarsen veranderden in warme massage olie. De olie bracht hij eerst aan op zijn handen, waarna hij me stevig begon te masseren. I did not know how much I needed this. Het was heerlijk, maar ik merkte ook dat hij me aan het teasen was, want hij nam al mijn erogene zones mee en op een gegeven moment my pussy just started drippin. Ik kon gewoon niet meer, dus draaide ik me om en trok hem naar me toe. Jayson glimlachte ondeugend en gaf me een zachte kus op mijn lippen. Neeeee, ik wil meer dan dat! I needed him to fuck me. Hij gaf aan dat ik wist dat we nu niks konden doen. Pffff, hij had gelijk. Ik wilde me weer omdraaien, maar Jayson commandeerde me om op mijn rug te blijven liggen. Oké? So he wants to be in charge charge? Spannend! Ik bleef op mijn rug liggen en Jayson stond op. Ik voelde een mix van geilheid, spanning en lichte frustratie zich in mijn lijf vervlechten. Wat was hij nu weer van plan? We kunnen sowieso niet neuken dus…voordat ik mijn gedachte kon afmaken, stond Jayson weer voor me met een Satisfyer Pro in zijn handen en een grote opgevouwen baddoek. Hij plaatste de baddoek onder mijn billen en spreidde mijn benen. Oh my gosh, wat was dit spannend!!!! Ik voelde mijn hartslag versnellen. Zachtjes begon Jayson in mijn linkertepel te bijten. Mijn lichaam reageerde heftig hierop, waarna hij hetzelfde herhaalde bij mijn rechtertepel. Het zachte bijten veranderde langzaam in het gulzig likken en zuigen van mijn tepels. Ik werd gek! Plotseling voelde ik de Satisfyer pro tegen mijn clit aan trillen, maar ik wilde meer. Het was te zacht! Ik probeerde dit tegen Jayson te zeggen, maar hij gaf me een tongzoen om me de mond te snoeren, waarbij hij de stand verhoogde. Ik had geen controle meer over mijn heupen en terwijl Jayson zijn aandacht weer op mijn tepels vestigde, voelde ik een orgasme vanuit mijn tenen omhoog komen. Jayson die in de gaten had dat ik klaar zou komen, klemde met één arm stevig mijn heupen beet, zodat ik geen kant op kon. Ik kwam spuitend en gillend klaar. Het was zo intens dat het voelde alsof alle energie uit mijn lichaam was gevloeid. Jayson gaf me een kus op mijn navel, waarna hij op stond en aan de gedekte tafel ging zitten. Hij gaf aan dat als ik ready was, ik hem kon joinen. Ik barste in lachen uit door zijn sarcasme en hij ook. Ik had inderdaad even nodig om bij te komen. Na een kwartier merkte ik dat mijn maag begon te knorren en ben ik opgestaan en bij hem aan tafel gaan zitten.
 
Jayson en ik hebben de hele verdere avond plannen gemaakt voor de toekomst. Hij gaf aan dat dit geld nog maar het begin was. Er zou nog veel meer binnen gaan komen. Ik geloofde hem, maar was ook nieuwsgierig naar wat hij precies deed. Jayson herinnerde me aan ons gesprek van eerder op de dag, alleen merkte ik dit keer dat hij een beetje twijfelde. Ik had het idee dat hij het stiekem wel met me wilde delen, maar goed. Voor nu respecteerde ik zijn wens. Ik zou het binnenkort sowieso wel uit hem krijgen. Wat ik trouwens echt heel lief vond, is dat hij aanbood me financieel te willen ondersteunen in mijn cryptocoin journey. Hij wist dat ik me hier al een paar jaar mee bezig hield en steeds wat geld heb geïnvesteerd. De ene keer met succes en de andere keer met wat minder, maar het was iets waar ik heel erg in geloofde. Alleen heb ik nooit de mogelijkheid gehad om echt grote bedragen te investeren, dus dit zou wel een mooie kans zijn. Ik wilde alleen wel eerst even goed uitzoeken of er geen risico’s aan verbonden waren. Jayson verzekerde me van niet, maar gaf aan te snappen dat ik voorzichtig ben. We hebben een heerlijke nacht gehad, zonder seks en ik werd de volgende ochtend wakker gemaakt met ontbijt op bed. Ik had echter geen tijd om te eten, want had een belangrijk overleg op kantoor in verband met een grote klant die zeer negatief in het nieuws is geweest de afgelopen weken. Ons bureau werd platgebeld en als meest ervaren Reputatiemanager van het team, was het aan mij om met een strategie te komen. Ik moest dus echt weg, maar beloofde Jayson dat ik na het overleg gelijk terug zou komen.
 
Mijn werkoverleg was lang en stressvol. Onze klant, een grote multinational had zeer onethische keuzes gemaakt en werd nu door een groep oud-werknemers aangeklaagd. Het zou een vermoeiende klus gaan worden, dus ik kon alle afleiding goed gebruiken. Na wat collega’s nog even kort gesproken te hebben, was het tijd om weer in bed te kruipen bij mijn schatje.
 
Terwijl ik onderweg terug was naar het hotel, werd ik door Gio gebeld. Ik durfde niet op te nemen en na het drie keer geprobeerd te hebben, kreeg ik een app van hem binnen. Het was een filmpje en bij het afspelen kreeg ik de schrik van mijn leven. Jayson was besproken bij Opsporing Verzocht. Hij was gewoon met zijn porem op televisie geweest! WTF!? Ik voelde de paniek omhoog komen en haastte me naar het hotel. Ondertussen probeerde ik Jayson te bellen, maar hij nam niet op. Fuck! Waar was ik aan begonnen!?
 
Eenmaal aangekomen bij het hotel, snelde ik naar boven. Ik moest Jayson spreken en van hem horen dat het allemaal veel minder erg is dan het lijkt. Ik opende de deur en stormde de kamer in, waar ik Samora, zittend aan tafel aantrof. WTF doet zij hier!?
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey
 

Wil je weten hoe dit afloopt!? Koop dan nu seizoen 3, 4 en 5 HIER!

(Visited 1.331 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *