Binge-read alle episodes van Season 1: ‘The Jayson Syndrome’  hieronder!

Tis the season for some toxic dick: Part 1 – The Recap

Ik heb hem verwijderd en geblokkeerd. Om er helemaal zeker van te zijn dat ik zijn nummer niet toch weer zou opzoeken in een moment van zwakte, heb ik al mijn 148 ongelezen sms berichten doorgespit om te zien of er niet toevallig iets van hem tussen zat. Hetzelfde geldt voor mijn gemiste oproepen.
 
Het voelde goed om helemaal klaar te zijn met Jayson. Ik heb letterlijk vijf jaar van mijn liefdesleven verspild aan deze guy. Vijf jaar! Hij heeft me vanaf het begin af aan duidelijk gemaakt dat hij niks serieus wilde en toch werd ik verliefd. Super dom, I know, maar goed. We waren ook zo vaak samen, dat het al heel snel meer dan seks werd. Een avondje bios, lekker gaan uiteten, een filmavond thuis, urenlange gesprekken over het leven en onze ambities. Letterlijk alle ingrediënten voor een liefdesrelatie. Of niet? Volgens hem niet. Hij bleef hameren op onze vriendschap en hoe hij die niet wilde verpesten door een vaste relatie te beginnen. Ondanks dat ik hoorde wat hij zei, drong het niet tot me door. In mijn hoofd was ik er namelijk van overtuigd dat hij ook verliefd zou worden en van mij zou gaan houden, zoals ik van hem hield. Het feit dat we naast onze vriendschap, de fucking lekkerste seks ooit hadden, versterkte dit gevoel alleen maar.
 
Na vijf jaar drong het echter langzaam tot me door dat hij misschien echt meende wat hij zei. Hij wilde geen serieuze relatie. Deze constatering begon me steeds meer te irriteren. Als hij langs kwam, maakte zijn kop me chagrijnig. Toch wist zijn dick mijn humeur altijd weer volledig op te ‘krikken’, maar als hij na de seks dan in slaap viel, keek ik hem vol walging aan terwijl ik hem in mijn hoofd voor alles wat vies en vuil is uitmaakte. Onze momenten samen werden steeds minder gezellig en hij kreeg ook steeds minder tijd voor mij. Ik wist dat dit kwam door mijn houding, maar toch maakte het me woedend. Nadat ik al bijna een maand droog stond, omdat hij steeds geen tijd had, was ik er klaar mee. Ik heb hem een onnodig lang WhatsApp bericht gestuurd, met de meest hatelijke verwensingen, waarna ik hem heb geblokkeerd en verwijderd. Het voelde goed.
 
De zomer was in aantocht en het einde van de lockdown was in zicht. I would go and find myself some bomb ass dick, attached to an even greater man. Niet dus. Ondanks dat ik een leuke zomer heb gehad, was het ook een volledig seksloze zomer. Na twee weken op verschillende datingsites te hebben gezeten, bekroop me het nare gevoel dat ik op de stortplaats van de Roteb op zoek was naar splik splinter nieuwe Louboutins. It ain’t gon work honey. Ik heb me er vanaf dat moment bij neergelegd dat 2020 een manloos, seksloos en datingloos jaar zal zijn. Die gedachte gaf me rust en zorgde ervoor dat ik mijn focus kon verleggen en kon genieten van al het mooie dat de zomer met zich meebracht.
 
We zijn nu echter een paar maanden verder en het is koud, donker en eenzaam. Mijn satisfyer pro komt me mijn strot uit en hetzelfde geldt voor de massagestand van de douchekop. Zou het kunnen dat mijn clit steeds ongevoeliger wordt door al die onnatuurlijke vibraties? Dat kan toch helemaal niet? Ik vraag het me wel steeds vaker af en vooral op de momenten dat ik bijna een half uur loop te kutten met een seks speeltje, waar ik in het begin nog geen vijf minuten voor nodig had. WTF!?
 
Vanwege de Corona stijging werken we tegenwoordig ook weer thuis en dat is eerlijk gezegd ook niet echt bevorderlijk. Je bent gewoon volledig op jezelf aangewezen. Niet ff gezellig tussendoor een praatje met collega’s, geen rumoer op de achtergrond, niet samen lunchen, helemaal niks. Dit zorgt er bij mij dus voor dat ik weer in slechte gewoontes verval. Snoepen, junkfood en Jayson. Ik vreet tegenwoordig gerust een pak Bastogne koekjes leeg in een ochtend en een middag. Ik heb inmiddels een gratis voucher van thuisbezorgd gekregen, omdat ik 220 bonuspunten heb gespaard in drie weken. Dat betekent dat ik 15 keer eten heb besteld, in drie weken tijd en dat waren geen maaltijd salades. De meest gevaarlijke gewoonte is toch nog steeds Jayson. Ik mis hem. Ik mis zijn aanwezigheid, zijn stem, zijn gezelschap, maar het meest van alles mis ik zijn dick. Dat ongelooflijk lekkere ding dat hij tussen zijn benen heeft hangen. Dit klinkt super seksistisch, mijn excuses daarvoor. Ik kan het op dit moment alleen even niet anders verwoorden.
 
Volgens Kayla, mijn beste vriendin. Is Jayson toxic. Zijn dick, idem dito. Well I gues it’s the season for some toxic dick then. Ik kwam vorige week namelijk tot de conclusie dat het verwijderen en blokkeren van zijn nummer, misschien helemaal niet zo’n goed idee was. Ik wil weer contact. Na dagenlang gezocht te hebben naar manieren om zijn nummer weer te bemachtigen, kwam ik op het briljante idee om onze oude Facebook messages door te spitten en daar zag ik tot mijn grote genoegen de winnende loterij nummers staan. Ik heb hem weer opgeslagen en gedeblokkeerd en sta op het punt hem te bellen. Mijn hart bonst in mijn keel en mijn handen zweten. Deze recap van de afgelopen maanden had ik nodig om te bepalen of hetgeen dat ik van plan ben te doen, wel het juiste is. Het heeft me niet tot nieuwe inzichten gebracht. Jayson is nog steeds een bad habit. Ik heb er nu alleen echt schijt aan, want alles in mij wilt hem, dus…….
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 2 – The Phonecall

Na een half uur naar mijn telefoon gestaard te hebben, raapte ik alle moed bij elkaar en drukte ik op het belicoontje onder zijn naam. Het duurde een paar secondes voordat het over ging, maar dat was lang genoeg om te beseffen dat ik een fout had gemaakt. Echter, voordat ik deze kon herstellen, werd de verbinding verbroken. Jayson had me weggedrukt. Ik voelde mijn hoofd heet worden en een brok in mijn keel ontstaan. Ik kon niet geloven dat ik mezelf voor de zoveelste keer had laten vernederen door deze guy. WTF was I thinking?
 
Terwijl de tranen in mijn ogen brandde voelde ik mijn telefoon trillen, het was een sms van Jayson! Hij gaf aan in overleg te zitten en me straks terug te bellen. Mijn tranen maakte plaatst voor een veel te grote smile, waardoor mijn kaak verkrampte. I was hyped AF. De emotie switch was zo heftig, dat ik het er ff uit moest gooien, dus begon ik maar te twerken, terwijl ik Cardi & Megan’s ‘WAP’ in mijn hoofd rapte. Crazy, I know en eigenlijk ook een beetje triest, maar whatever. Don’t judge me. Nadat ik weer tot mijn senses was gekomen, smste ik terug dat het prima was. Ik gooide mijn telefoon naast me neer op de bank en leunde ontspannen achterover.
 
Ineens realiseerde ik me dat ik in een zoommeeting met collega’s zou moeten zitten. Op mijn werktelefoon zag ik gemiste oproepen en appjes van mijn collega die wilde weten waar ik bleef. Terwijl ik mijn laptop opende, probeerde ik een smoes te bedenken die legit klonk. Dit is dus ‘The Jayson Syndrome’. Gewoon alles om je heen vergeten en totaal geen controle hebben over je emoties. Vermoeiend. Ik had trouwens knotless braids laten zetten, dus naast het feit dat ik te laat was, moest ik me ook voorbereiden op de ‘oh wat zit je haar anders’ opmerkingen. I was all over the damn place.
 
Terwijl ik keihard aan het liegen was, over de reden van mijn afwezigheid tijdens het eerste half uur van onze online vergadering, voelde ik mijn telefoon, die nog naast me op de bank lag, trillen. Ik zag Jayson’s naam staan. Fuck! Ik kon het niet maken om de meeting weer te verlaten, nadat ze net een half uur op me hadden zitten wachten, maar ik wilde ook geen gemiste oproep. Ik moest dus snel schakelen and I did. Terwijl mijn collega’s aandachtig naar mijn smoes aan het luisteren waren, drukte ik zonder het oogcontact met hen te verbreken, heel hard op de aan/uit knop van mijn laptop, totdat deze uitviel. Ik griste mijn telefoon van de bank en nam op.
 
Het horen van zijn stem na al die maanden, zorgde voor een stroomschok van mijn tenen naar mijn baarmoeder. Jayson fucking Jayson! De eerste minuten waren een beetje awkward, omdat we allebei nerveus waren. Dit hoorde ik aan zijn gestotter. Iets waar ik hem normaal mee zou pesten, maar wat me nu vlinders gaf. Ik kon niet anders dan gewoon eerlijk zeggen dat ik hem miste. Hij miste mij ook en vanaf dat moment was het ijs gebroken en voelde het weer als vanouds. We hebben ruim een uur met elkaar aan de telefoon gezeten. Hij stelde voor om snel weer een keer iets af te spreken, gewoon gezellig bijkletsen. I was like yeah right, maar speelde het spelletje mee en gaf aan dat een goed idee te vinden. We beëindigde het gesprek met de belofte, later met elkaar te appen. Ik heb mijn collega’s tijdens ons gesprek trouwens een bericht gestuurd met de mededeling dat mijn laptop was gecrasht.
 
Al zittend op de bank, staarde ik met een glimlach voor me uit, terwijl ik het gesprek van zojuist aan het over analyseren was. Mijn gedachten schoten alle kanten op en ik voelde me euforisch. Ik moest dit met Kayla delen!
Tijdens het openen van ons appgesprek, realiseerde ik me dat ze totaal niet blij voor me zou zijn. Als mijn BFF gunt ze me het allerbeste en in haar ogen valt Jayson daar niet onder. Tot een paar uur geleden was ik het volledig met haar eens, maar het meest hardnekkige symptoom van de ‘The Jayson Syndrome’, is dat zijn charme mijn mening over hem als een blad aan een boom kon doen veranderen. Ik besloot Kayla alsnog te appen en zoals verwacht, vroeg ze me of ik serieus was en waarom ik deze keuze had gemaakt. Ik weet dat ik net schreef dat ze altijd het beste met me voor heeft, maar nu vond ik haar hinderlijk, omdat ze mijn high opfokte. Ik besloot niet te reageren, maar een lekkere warme douche te gaan nemen. Ik wilde dit heerlijke gevoel vasthouden en fantaseren over de geilste momenten met Jayson, terwijl de massagestand van de douchekop haar werk deed.
 
Na een veel te lange, maar zeer bevredigende badkamersessie, voelde ik me helemaal zen. Ik besloot een wierookje en wat Kaneelkaarsen aan te steken, om nog meer in mijn high vibrating mood te komen. Daarna plofte ik ontspannen neer op de bank en pakte mijn telefoon. Ik zag drie gemiste oproepen van Kayla en voelde me schuldig, maar dit gevoel was ik een seconde later weer vergeten, toen ik zag dat Jayson me had geappt. Ik had niet verwacht dat hij zich ook echt aan zijn belofte zou houden. Terwijl ik zijn app opende, vroeg ik me af of hij dit keer misschien wel echt veranderd was.
 
Jayson had een selfie van zichzelf gestuurd en vroeg me te raden waar hij was. Ik zag het meteen. Hij zat bij Guno’s. Ons favoriete eettentje. De gedachte aan de authentiek Surinaamse maaltijden van Guno’s, deden mijn maag rammelen. Ik beschuldigde Jayson van marteling en vroeg hem om Guno de groeten van mij te doen. Hij appte dat ik dit zelf mocht doen, waarna ik een videocall van hem kreeg. Even raakte ik in paniek, maar het zou raar zijn om niet op te nemen and my hair looks fresh, dus er kan niet veel mis gaan. Ik nam de oproep aan en zag Guno in beeld verschijnen. Hij gaf aan mij veel te lang niet te hebben gezien en vroeg me gezellig langs te komen. Dit was voor hem voorlopig de laatste dag dat het restaurant open zou zijn, vanwege de Corona maatregelen. Hij kon dus alle support gebruiken. Ik was er niet op voorbereid Jayson vandaag al te zien, maar tegen het argument van Guno kon ik ook niet op. Jayson riep op de achtergrond dat hij op me zou wachten. Mijn zen modus had inmiddels plaatsgemaakt voor een mengelmoes van opwinding en nervositeit. Ik stemde in met het verzoek van Guno en hing op. Terwijl ik een diepe zucht nam en me afvroeg wat ik aan zou trekken, appte Jayson; Tot zo!
 
Ik spreek jullie snel
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 3 The Jayson Syndrome

Het was inmiddels al een uur geleden sinds ik Jayson had gesproken en ik stond nog steeds in mijn ondergoed. Ik had serieus geen idee wat ik aan moest trekken. Aan de ene kant wilde ik indruk maken, maar ik wilde niet dat hij zou denken dat ik te hard mijn best had gedaan. Terwijl ik voor de zoveelste keer door mijn kledingkast aan het swipen was, probeerde ik de juiste woorden te vinden voor het moment dat ik tegenover Jayson zou zitten. Hij mocht best weten dat ik blij was om hem weer te zien, maar ik wilde niet thirsty overkomen ofzo, even though I was. Het is heel erg, maar het enige waar ik aan kon denken sinds ons gesprek, was zijn tong in mijn nek, op mijn tepels, op mijn buik en….pffff. Waarom bleef hij dit effect op me houden? Terwijl ik mijn gedachten probeerde te beheersen, ging mijn telefoon af. Het was Jayson die wilde weten of ik nog kwam. Ik voelde me zeer gevleid door zijn ongeduld, maar dit bleek dus te komen doordat de zaak vandaag eerder moest sluiten. De Corona maatregelen gingen namelijk al om 20.00u in. Ik had hier totaal niet bij stil gestaan! Shit. Ik gaf aan dat niet te zullen redden en kon de teleurstelling in Jayson z’n stem horen. Ondanks dat ik hem inmiddels heel graag wilde zien, deed het me goed. Het voelde ergens als een soort powerswitch. Ik bood mijn excuses aan en beloofde het goed te maken met Guno.
 
Ik voelde me sterk! Zonder dat ik het wilde, had ik Jayson eindelijk een keer laten ervaren hoe het voelt om op iemand te wachten, die op het laatste moment afbelt of gewoon niet komt opdagen. Hij had dit zo vaak bij mij geflikt dat ik de tel kwijt was. Terwijl ik de inmiddels grote stapel kleding op mijn bed weer terug in de kast hing, kreeg ik een app van Jayson. Guno had speciaal voor mij een bak Pindasoep bewaard, omdat hij wist dat dit mijn lievelingsgerecht was. Nu stond hij erop dat Jayson deze persoonlijk bij me afleverde. Yeah right! Ik geloofde er helemaal niks van. Voordat ik kon reageren, kreeg ik echter al een foto van de inmiddels ingepakte maaltijd en wilde Jayson weten of ik het oké vond als hij het kwam brengen. Ondanks dat ik wilde geloven dat dit een trucje van hem was om me alsnog te zien, is het ook typisch iets voor Guno om zoiets liefs te doen. Ik kon dit mooie gebaar, dus niet weigeren en gaf aan dat het prima was.
 
There goes my powerswitch! Nu Jayson onderweg was, ging er van alles door me heen. Ik voelde spanning, opwinding, nervositeit, blijdschap en weet ik veel wat nog meer. Ondertussen stond ik nog steeds in mijn ondergoed. Ik ging voor de spiegel staan om mijn lichaam te bekijken en vroeg me af of hij zou zien dat ik ben aangekomen. Die gedachte maakte me onzeker en terwijl ik de imperfecties van mijn lichaam aan het observeren was, keek ik of mijn poenie nog glad was en fris rook. Waarom deed ik dit eigenlijk? Hij kwam gewoon eten brengen, dus ook al had ik het Kralingsebos tussen mijn benen, zou het niks uitmaken.
 
Ik was niet van plan iets met hem te doen, maar wilde er nog wel aantrekkelijk uitzien voor Jayson. Hij moest zien wat hij de afgelopen maanden had gemist. Ik besloot shorts en een strak t-shirt te dragen. Comfy but sexy. Mijn braids draaide ik omhoog in een knot en als finishing touch lipgloss, diamanten oorknopjes en zijn favoriete parfum. I felt good! Daar ging de bel. Woei, een explosie van spanning vond plaats in mijn lijf, terwijl ik naar de deur liep om Jayson binnen te laten.
 
Ik opende de deur en zag hem staan. Op dat moment kreeg ik extra waardering voor de massagestand van mijn douchekop, want als die vanmiddag haar werk niet had gedaan, was het klaar geweest nu. Hoe kon deze man er zo fucking lekker uit zien. Hoeee!!???? Hij begroette me met een kus op mijn wang en het enige dat ik uit kon brengen was een rare combinatie van een giechel en een zucht. WTF!?
Hij liep voor me uit de woonkamer in en terwijl ik achter hem aan naar binnen liep, sprak ik mezelf toe om niks stoms te doen.
 
Jayson ging er vanuit dat ik honger zou hebben en stond erop het eten zelf voor mij uit te pakken en op te scheppen. Terwijl ik op de bank zat, vol van vlinders, geilheid, opwinding en verliefdheid, vroeg hij vanuit de keuken of alles nog op dezelfde plek stond. Ik hoorde hem mijn keukenkasten openen. Hoe was hij zo op zijn gemak? Deze guy deed alsof we elkaar letterlijk gister nog hebben gezien. We didn’t! Voordat ik zijn vraag kon beantwoorden, kwam hij de woonkamer in lopen met een kommetje pindasoep dat hij aan me overhandigde, waarna hij naast me kwam zitten. Ik had honger, maar zat te vol om te eten, dus legde ik het kommetje naast me neer. Hij vroeg of ik geen trek had en in plaats van antwoord te geven op zijn vraag, kuste ik hem vol op zijn mond. Jayson beantwoorde mijn kus met een tongzoen. Girllllllllllllll, my pussy was about to jump outta my damn shorts! Ze begon zomaar off beat te kloppen als een malle en mijn lichaam kreeg letterlijk een eigen wil. Voordat ik het wist, zat ik bovenop hem en waren we intens aan het zoenen. Ineens stopte hij. Ik keek hem aan en zag dat hij een serieuze blik in zijn ogen had. Hij tilde me van zich af en ging weer rechtop zitten. Ik vroeg hem wat er aan de hand was. Hij antwoordde dat we moesten praten. Dit gaf me een naar gevoel. Hij was nooit zo serieus. Wilde hij me niet meer ofzo? Maar als dat zo was, waarom zoende hij me dan terug? Mijn gedachten schoten alle kanten op, terwijl ik aan het wachten was tot hij zou beginnen met praten.
 
Jayson: ‘Ik wil je geen pijn doen en iedere keer als we seks hebben gaat het mis.’
 
Ik voelde een golf van opluchting door mijn lijf gaan. Was dit het? Het bekende Jayson riedeltje waar hij altijd mee kwam? Niemand heeft tijd nu Jayson. Ik kroop weer bovenop hem en trok zijn trui uit. Hij vroeg me wat ik aan het doen was, dus kuste ik hem weer in plaats van zijn vraag te beantwoorden. Hij gaf aan echt te willen praten, maar ik schudde mijn hoofd, keek hem aan en vroeg hem me te neuken. That turned out to be the magic word. Hij tilde me op naar de slaapkamer en gooide me op bed. Yassss, schreeuwde ik in mijn hoofd, terwijl ik hem strak aankeek. Hij trok mijn shorts uit en spreidde mijn benen, waarna hij zijn gezicht naar mijn kruis bracht. Zachtjes begon hij mijn inmiddels doorweekte string te kussen. Ondertussen gingen zijn vingers naar mijn tepels toe. Ik lag als een slang te kronkelen op het bed, terwijl gevoelens van pure geilheid en ongeduld zich in mijn lichaam aan het vervlechten waren. Met zijn tanden schoof hij mijn string op zij and then he started eating me, like it was his last damn meal. Hij was serieus net twee minuten bezig, toen ik voelde dat ik zijn hele gezicht onder zou spuiten, maar ik wilde op zijn dick komen, dus duwde ik zijn hoofd weg. Alsof hij mijn gedachte kon lezen, stond hij op en trok zonder een woord te zeggen zijn broek en bokser uit. Hij kwam bovenop me liggen en whew chile! Ik voelde deze guy naar binnen komen en mijn handen kregen automatisch een soort van ‘krab reflex’. Zijn gulzige manier van kussen, verraadde dat hij net zo naar dit moment had verlangd als ik.
 
Vijf minuten later lagen we heftig ademend bij te komen van onze intense orgasmes. Dit keer bleef hij langer op me liggen dan normaal. Ik kreeg kusjes in mijn nek en op mijn wang. Awww, he really missed me. Ik kuste hem terug en zei hem hoeveel ik hem had gemist en van hem hield. Zijn antwoord was dat hij dit wist, waarna hij me een kus gaf en op stond. Hij ging op de rand van het bed zitten en staarde voor zich uit. Ik kroop naar hem toe en ging op mijn knieën achter hem zitten, terwijl ik hem omhelste. Hij zuchte, kuste mijn hand en vroeg me naast hem te komen zitten. Dat voelde vreemd, maar tegelijkertijd kreeg ik ook steeds meer het idee dat hij op een positieve manier veranderd was. Ik voelde inmiddels langzaam zijn sperma uit me lopen. I know, we hebben het onveilig gedaan, dom. Ik heb gelukkig nog steeds een spiraal en hopelijk heeft hij het de afgelopen maanden wel vei….voordat ik mijn gedachte kon afmaken, begon Jayson te praten.
 
Het enige dat ik me nog goed kan herinneren, is zijn laatste zin: Hij wordt vader.
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 4 The Hangover

14 Februari 2020
Terwijl Lady Saw’s ‘Pretty Pussy’ op de achtergrond speelde, bewonderde ik mijn sexy ass Fenty fit voor de spiegel. I was feeling myself! Ik kan me de laatste keer dat ik naar een Houseparty ben geweest niet eens meer herinneren, maar Giovanni’s Valentine’s Pyjama Jam, zou super lit worden. Hij had ergens in the middle of nowhere een villa afgehuurd en alles was op en top geregeld. Er was een ophaalservice, inclusief minibar en na afloop werd je weer netjes thuis afgezet. De kosten voor een kaartje waren niet mals, maar de exclusiviteit was het dubbel en dwars waard!
 
Giovanni of ‘Gio’, zoals we hem noemen, is mijn neef en ik heb Jayson via hem leren kennen. Toen Gio in de gaten kreeg dat ik zijn mattie wel zag zitten, waarschuwde hij me om er niet aan te beginnen. Volgens hem had Jayson nog te veel issues en was hij totaal geen relationship material. Ik beloofde afstand te houden, maar dat was een leugen, want op het moment dat Gio en ik dit gesprek voerde, hadden Jayson en ik al seks met elkaar gehad. Yep, I’d already drank the Koolaid.
 
De wetenschap dat Jayson er later ook zou zijn, gaf me vlinders. Toch was ik niet van plan om hem teveel aandacht te geven. I looked way too good en er zou genoeg vers en laag hangend fruit aanwezig zijn, dus misschien kon ik hem na vanavond wel vervangen. Die gedachte gaf me een confidence boost en terwijl ik begon te winen op de muziek en al helemaal voor me zag hoe ik iemand’s zoon later beestachtig zou schuren, kreeg ik een app dat mijn ride beneden stond.
 
Kayla was uiteraard mijn +1 and we were ready to misbehave! Toch wist ze mijn humeur al snel te verpesten. Dit was trouwens niet haar schuld hoor, maar onderweg naar het feest, waren we zoals gewoonlijk aan het roddelen en Kayla had dus iets gehoord, waar ik totaal niet blij mee was. Samora, Jayson’s ex, een chick die een jaar of zes geleden zijn hart had gebroken, woonde weer in Nederland en ze zou er vanavond ook zijn. Ondanks dat ik het idee had dat Jayson echt wel over haar heen was, maakte de gedachte aan haar aanwezigheid, me onzeker. Mijn plan om hem zo goed als te negeren, was 365 graden gedraaid. Ineens voelde ik bijna een soort van dierlijke instinct om mijn territorium te bewaken.
 
Waarom ik deze herinnering met jullie deel? Hij krijgt een kind met Samora. Zijn fucking ex! Tot gister, was Gio’s Pyjama Jam niets anders dan een leuke herinnering. Het was een geweldige avond. Jayson en Samora leken totaal geen oog voor elkaar te hebben, wat me gerust stelde en ervoor zorgde dat ik mijn plan om iets nieuws en lekkers aan de haak te slaan, volledig kon hervatten. Dit had duidelijk effect op Jayson, want na afloop van het feest, appte hij me dat ik met hem mee zou rijden naar huis. I did and he fucked the live out of me that night. Als ik nu aan die nacht terug denk, is alles anders. Hij was woester, geiler en intenser. Ik had hem nog nooit zo meegemaakt en al die tijd dacht ik dat dit kwam, doordat ik zoveel aandacht van andere mannen kreeg tijdens het feest. Nu weet ik dat niets minder waar was. Het kwam door Samora. Het feit dat hij haar volledig had genegeerd, wilde niet zeggen dat ze hem niks meer deed en dat doet nog het meest pijn van alles. De vrouw die hem als een stuk vuil heeft behandeld, draagt nu zijn eerste kind. Ik ben er oprecht kapot van.
 
Kennen jullie dat? Wanneer je zo in shock bent dat het voelt alsof je droomt? Zo voelde ik me na Jayson z’n onthulling. Zonder iets te zeggen, stond ik op en liep naar de badkamer. Ik draaide de douche aan, ging eronder staan en staarde voor me uit. Ik voelde zijn zaad langs mijn benen de gootsteen in lopen. Het verdriet was zo intens, dat het me verdoofde. Ondanks alles wat hij me ooit heeft aangedaan, zag ik mezelf in de toekomst als de moeder van zijn kinderen. Het zou ooit allemaal goed gekomen zijn. Hoe kon hij een andere vrouw geven wat mij toebehoorde? Hoe kon hij me dit aandoen? Terwijl ik in gedachten verzonken op de grond ging zitten, kwam Jayson de badkamer binnen. Hij ging op zijn hurken voor me zitten en gaf aan dat het niet zijn bedoeling was geweest om me pijn te doen. Hij was totaal nog niet klaar voor een kind en wilde ook geen relatie met Samora. Hij had gewoon een paar keer seks met haar gehad en ineens was ze zwanger. Ineens???! Je hebt haar zonder condoom geneukt Jayson! Daarom is ze zwanger! In gedachte schreeuwde ik tegen hem, maar ik kon geen woord uitbrengen. Ik voelde hoe de tranen over mijn wangen begonnen te lopen en hoorde niet meer wat hij zei.
 
Na zijn zegje gedaan te hebben, draaide hij de douche uit, tilde me op en bracht me terug naar de slaapkamer. Hij pakte een baddoek en begon me af te drogen, terwijl hij me kleine kusjes over mijn hele lichaam gaf. Ik stond nog steeds in stilte en vol ongeloof voor me uit te staren. Hij vroeg of ik iets wilde eten, maar ik kon op dit moment geen hap door mijn keel krijgen. Het enige dat ik wilde was in bed liggen en zo snel mogelijk in slaap vallen. Jayson kwam achter me liggen en sloeg zijn armen om me heen. Hij fluisterde dat hij ook van mij hield en me niet meer kwijt wilde. Ik begon te huilen en dit keer echt te huilen. Het was teveel en ik had het idee dat Jayson dit ook besefte. Uiteindelijk viel ik huilend in slaap en werd ik de volgende ochtend wakker in zijn armen. Hij was blijven slapen. Iets dat hij nooit deed. Even leek het alsof mijn droom realiteit was geworden, maar ik realiseerde me al heel snel dat ik nog steeds middenin een nachtmerrie zat. Ondanks dat ik me misselijk, leeg en zwak voelde, zorgde de warmte van zijn armen ervoor dat het dragelijk was. Ik wilde niet dat hij me los zou laten en ik weet eerlijk gezegd ook niet of ik er klaar voor ben om hem los te laten.
 
Ik merkte dat hij wakker begon te worden en voelde een nare spanning in mijn lijf opborrelen.
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 5 – The Aftermath

Terwijl ik besef dat ik hem ondanks de situatie nog niet kwijt wil, wordt Jayson langzaam wakker. Hij trekt me naar zich toe en zoent me zachtjes in mijn nek, waarna hij plagend met mijn tepels begint te spelen. Ik voel me niet lekker, maar merk toch dat mijn lichaam reageert op zijn aanrakingen. Ik duw mijn onderlichaam tegen de zijne aan en voel zijn dick hard worden. I instantly get wet en besluit me even volledig af te sluiten voor alle ellende. Ik draai me naar hem toe en duw hem naar achter, zodat hij op zijn rug gaat liggen. Ik klim bovenop hem en voel hoe hij naar binnen slide. Hmmmm…fucking lekker! Ik begin op zijn dick te rijden en onze bewegingen zijn zo in sync dat ik alles om me heen vergeet. Elke aanraking voelt super intens en terwijl ik hem aankijk en aan zijn gezicht zie dat hij gek wordt, voel ik hoe mijn hele lichaam zich voorbereid op een explosie. Ik merk dat Jayson’s ademhaling heftiger wordt en versnel mijn ritme. Mijn lichaam begint te shaken en ik hoor Jayson kreunend klaarkomen. Ondertussen word ik volledig overgenomen door genot en rauwe emotie. Mijn orgasme is net zo intens als de golf van verdriet die haar vergezeld. Langzaam begint de keiharde realiteit weer tot me door te dringen. Met een brok in mijn keel, sta ik op om te gaan plassen.
 
Terwijl ik op het toilet zit en een mengeling van urine en sperma mijn lichaam verlaat, voel ik mijn hoofd licht worden. Ik besef dat ik gister nauwelijks heb gegeten. Vanuit het toilet vraag ik aan Jayson of er nog pindasoep over was. Hij geeft aan van wel en staat op om een kommetje voor me op te scheppen. Ik veeg mijn poenie af en merk dat ze niet zo fris ruikt. Ik kan me niet eens meer herinneren of ik haar wel heb gewassen gisteravond, ik was echt totaal de weg kwijt. Even twijfelde ik over wat het beste was, eerst douchen of eerst eten? Mijn knorrende maag deed me kiezen voor het tweede.
 
Dit keer was ik wel van plan om mijn pindasoep op te eten. Terwijl Jayson tegenover me zat en in stilte op zijn telefoon aan het scrollen was, voelde ik dat mijn verdriet plaats begon te maken voor woede. Vuile kaolo hond! Hoe kon je die hoer van een Samora zwanger maken? Hoe!? Ik zweer het, ik hoop dat… Alsof hij mijn gedachte kon lezen, legde hij zijn telefoon neer en begon te praten. Hij gaf aan zich voor te kunnen stellen dat ik boos ben. In plaats van te reageren, besloot ik een hap van mijn pindasoep te nemen, waarna hij zijn verhaal vervolgde. Toen ik hem een paar maanden geleden via WhatsApp de huid vol had gescholden en geblokkeerd, besloot hij me even met rust te laten. Hij wist dat hij mijn leven al vaak genoeg overhoop had gegooid en gunde me de gelegenheid om voor mezelf te bepalen wat ik met hem wilde. In de periode daarna heeft hij dus seks gehad met Samora. Hij weet dat het niet slim is geweest om haar zonder condoom te naaien. Ik keek hem aan en maakte een tjoerie. Hij pauzeerde, nam een diepe zucht en ging verder. Toen Samora hem vertelde over de zwangerschap, was ik de eerste persoon aan wie hij dacht. Hij wist dat dit gegeven ervoor kon zorgen dat hij me voorgoed kwijt zou raken. Dat deed hem beseffen, hoeveel hij van me hield en dat ik de enige vrouw ben met wie hij wilt zijn. Alsof de duvel ermee speelde, werden we onderbroken door zijn telefoon die afging. Ik zag Samora’s naam staan en kreeg buikpijn. Jayson pakte zijn telefoon en wilde opstaan. Ik vroeg hem waar hij naartoe ging. Als ik echt de vrouw ben met wie hij wilt zijn, kan hij zijn telefoon precies hier aan tafel beantwoorden en op speaker zetten. Ik zeg jullie eerlijk, met die ‘speaker’ actie, wist ik dat ik te ver ging, maar ik had schijt en was sowieso van plan om ruzie te maken. Mijn woede moest mijn lichaam uit!
 
Tot mijn verbazing ging deze guy gewoon akkoord en zette haar op speaker. Yep ladies, be careful what you ask for. You just might get it!
 
Haar stemgeluid bracht een ongekende valsheid in me naar boven. Hoe kon ik zoveel haat voor iemand voelen die ik niet eens kende? Ze wilde van Jayson weten of hij morgen mee ging naar de 12 weken echo. Hij gaf aan dit eerst te moeten bespreken met zijn vriendin en keek me bevestigend aan. Kijk je kaolo hoofd, dacht ik, terwijl ik hem strak aankeek. Samora was duidelijk verbaast door zijn antwoord. Ze wilde weten sinds wanneer hij een vriendin had. Jayson gaf aan dat ze daar niks mee te maken had en vroeg of er nog meer was dat ze wilde bespreken. Het bleef stil aan de andere kant van de lijn. Ondanks dat haar vraag over de echo als een dolk in mijn hart voelde, genoot ik van Jayson’s kille houding naar haar toe.
 
Hij verbrak de stilte door te vragen of ze er nog was. Samora reageerde en gaf aan dat Jayson haar vraag kon vergeten. Ze gaat alleen naar de afspraak. Door de pindasoep, had ik een jeukerige keel gekregen en dit uitte zich in een kriebelhoest die ik niet tegen kon houden. Samora wilde weten wie daar was en of Jayson haar op speaker had gezet. Hij gaf aan dat ze inderdaad op speaker stond en dat hij bij zijn vriendin was. Ik kon de irritatie in haar sarcastische lach horen. Ze vroeg of zijn ‘vriendin’ wist dat hij haar twee weken geleden nog geneukt had en of ik haar pussy in zijn snuit had kunnen proeven?
 
Jayson verstijfde.
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey
 

Tis the season for some toxic dick: Part 6 The Next Phase

This ratchet ass hoe! Kennen jullie dat? Je hebt het gewoon warm en koud tegelijk? Precies dat voelde ik. Even wilde ik me verlagen tot deze teef haar niveau, but it’s up to Jayson to control this bitch. Ik besloot zonder te reageren op te staan en te gaan douchen.
 
Terwijl ik mijn lichaam aan het schrobben was, hoorde ik de deurklinker bewegen. Ik had de deur op slot gedraaid, omdat ik alleen wilde zijn met mijn gedachtes, zodat ik kon kalmeren en relativeren. Jayson klopte en vroeg of alles oké was. Ik gaf aan van wel. Hij wilde over Samora beginnen, maar ik onderbrak hem. Twee weken geleden waren we al maanden niet meer in elkaars leven. Hij had nooit kunnen weten dat ik contact op zou nemen en dat we nu weer samen zouden zijn. Ik was dus niet van plan om me daar druk om te maken. Wat ik hem wel duidelijk maakte, is dat de moeder van zijn kind geluk heeft dat ze zwanger is, anders zou ze een bektrap van me tegoed hebben. Daarnaast wilde ik van hem weten wat hij onder ‘vriendin’ verstaat, aangezien hij me onder die noemer introduceerde aan zijn babymomma?
Hij vroeg me de deur open te maken, zodat hij me kon laten voelen wat hij onder ‘vriendin’ verstaat. I did and y’all know what happened.
 
Ik had besloten om me ziek te melden. Jayson was vrij en maakte geen aanstalten om te vertrekken. Normaal zou hij niet eens blijven slapen, maar nu lagen we gezellig op de bank naar een of andere spin-off van ’90 days fiancé’ te kijken. Hij heeft zelfs boodschappen gehaald! Ondanks dat het bitterzoet voelde, heb ik hier zooo lang naar verlangd. En ja, we hebben het ook gehad over hoe hij het vaderschap voor zich ziet en wat ik verwacht and bla bla bla, but I don’t want to think about all of that right now. Ik wil gewoon genieten van het feit dat de liefde van mijn leven zich eindelijk realiseert bij wie hij thuis hoort.
 
Toen Jayson naar de winkel was heb ik Kayla trouwens geappt en haar alles van A tot Z verteld. Ze had me al die tijd op gelezen laten staan, maar ik zag dat ze eindelijk gereageerd had, dus opende ik mijn app. Kayla wilde weten of ik wist dat Jayson samen met Samora bij Samora’s moeder inwoonde, maar eruit is getrapt, omdat hij al maanden geen werk heeft? Mijn eerste gedachte was dat ze loog. Jayson heeft al jaren zijn huis en was net gestart bij een nieuw marketingbureau, toen ik het contact met hem verbrak. Toch kende ik mijn beste vriendin goed genoeg om te weten dat ze nooit over zoiets zou liegen. Ik vroeg haar hoe ze aan deze informatie was gekomen. Ze gaf aan dit al een tijdje te weten, maar het bewust niet met me heeft gedeeld, omdat ze wist dat het me pijn zou doen. Daarnaast dacht ze ook dat ik dit keer echt klaar was met hem. Ik legde mijn telefoon neer en keek naar Jayson die helemaal in het programma zat.
 
Gebruikte deze guy me nou gewoon, omdat hij geen onderdak had? Was hij serieus gewoon op zoek naar een slaapplaats? Deed hij daarom zo tegen Samora? Omdat hij boos was dat ze hem eruit hadden getrapt? Ik zweer het, als dit waar is, vernietig ik..
Jayson had inmiddels in de gaten dat ik hem aankeek en draaide zich naar me toe. Hij wilde weten waar ik aan dacht.
Ik gaf aan dat ik gewoon blij was dat hij bij me was. Hij glimlachte, boog voorover en gaf me een kus op mijn voorhoofd, waarna hij zich weer naar de televisie keerde. In gedachte vroeg ik me af hoe ik kon achterhalen of Kayla’s informatie op waarheid berustte, zonder hem op voorhand ergens van te beschuldigen. Begrijp me niet verkeerd, ik vertrouw mijn vriendin, maar hoe vaak komen we erachter dat roddels niet waar blijken te zijn? Ook zij kan zich vergissen. Ik besloot Jayson’s reacties te peilen op een aantal vragen.
 
Ik stond op en ging voor hem staan, waarna ik op zijn schoot kroop. We zaten nu face to face op elkaar. Dit deed ik wel vaker, dus hij bleef rustig naar zijn programma kijken, terwijl ik hem kusjes in zijn nek en op zijn wang gaf. Ik vroeg hem of hij vanavond weer bleef slapen en zijn antwoord was dat hij zolang zou blijven als ik wilde. Ik stelde voor om dan wat spullen bij hem op te halen later, waarop hij aangaf dat hij vanmiddag nieuwe boxers had gehaald, tijdens het boodschappen halen. Hij zou morgen na het bezoek aan de verloskundige naar huis gaan en wat spullen ophalen. Ik knikte en gaf hem een kus op zijn mond. Ik wilde zo graag dat dit goed zou voelen, maar ik was inmiddels alweer uit mijn roze wolk gedonderd.
 
Ik moest weten of Jayson echt bij me wilde zijn of me gewoon gebruikte. We hadden elkaar bijna zeven maanden niet gesproken en in die periode is zoals bewezen al best veel gebeurd, dus het zou best kunnen dat Kayla’s verhaal klopt. Die gedachte maakte me zo beroerd dat ik het direct blokkeerde.
 
Is het heel stalkerig als ik hem morgen stiekem volg? Ik weet het antwoord op die vraag eigenlijk al, but at this point I don’t really give a fuck. Ik moet het weten..
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 7 The Revelation

Ik heb vannacht nauwelijks een oog dicht gedaan. Terwijl Jayson als een roos lag te slapen, heb ik het bericht van Kayla zeker 100 keer opnieuw gelezen. Ik probeerde er een logische verklaring voor te vinden, maar dat lukte niet. Als Jayson echt bij Samora en haar moeder inwoonde en eruit is getrapt, kan het niet anders dan dat hij mij gebruikt. Normaal genoot ik ervan om naar hem te kijken als hij sliep, maar nu was ik aan het bedenken wat ik hem aan zou doen als bleek dat Kayla gelijk had. Met die gedachte ben ik uiteindelijk tegen 6.00u vanochtend pas in slaap gevallen, om vervolgens wakker te schrikken van Jayson’s wekker die twee uur later afging.
 
Ik had hoofdpijn en mijn ogen brandde. Jayson was duidelijk een stuk opgewekter wakker geworden en wilde een herhaling van gisterochtend, maar vandaag was ik niet in de stemming daarvoor. Hij leek het te begrijpen en trok me dit keer liefdevol naar zich toe, waarna ik kusjes op mijn schouder kreeg. Hij fluisterde dat hij wist dat dit moeilijk voor me was. Deze guy had geen idee dat ik op dit moment totaal niet met die echo bezig was, maar op het punt stond om uit te vinden of hij een kaolo zwerver was. Ik reageerde niet op zijn opmerking, maar genoot wel van zijn warmte en tederheid. Dit is zo vermoeiend he!? Aan de ene kant haat ik hem, omdat hij zeer waarschijnlijk een walgelijke profiteur is en aan de andere kant hou ik zo fucking veel van hem….pffff.
 
Hij stond op om te gaan douchen en liet zijn telefoon op bed liggen. Deed hij dit met opzet? Wilde hij me testen? Ik kan trouwens niet eens in zijn telefoon, want weet zijn code niet. Ondanks dat ik dit wist, kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen toen zijn telefoon non-stop begon te trillen, door binnenkomende berichten. De berichten waren van iemand die niet in zijn contactpersonen stond. Ik zag alleen een telefoonnummer en het laatst binnengekomen bericht; ‘Waarom doe je dit?’
Oké, dit kon geen Samora zijn, want ik zag haar naam staan toen ze gister belde. Ik pakte snel mijn eigen telefoon en maakte een foto van zijn scherm, ondertussen hoorde ik hem de badkamer uitkomen. Na zijn telefoon zorgvuldig op dezelfde plek terug te hebben gezet, draaide ik me om, zodat ik met mijn rug naar de slaapkamerdeur toe lag. Hij kwam binnenlopen en begon zich aan te kleden, terwijl ik scrollend op mijn telefoon aan het bedenken was of ik naar het nummer zou bellen, dat hem net een bericht had gestuurd. Ik realiseerde me echter al snel, dat ik me serieus belachelijk aan het gedragen was. Het was al erg genoeg dat ik hem vandaag zou volgen, maar als ik nu ook nog random mensen ga bellen, die hem appjes sturen, waar stopt het dan? Ik verplaatste de foto naar mijn prullenbak, om te voorkomen dat ik zou bellen. Als het nodig was, kon ik het altijd nog terughalen. Mijn prullenbak bewaarde alles 30 dagen, dus genoeg tijd om me te bedenken.
 
Jayson was klaar om te vertrekken. Na zijn bezoek aan de verloskundige, gaat hij spullen halen thuis en daarna even langs kantoor om wat werk op te halen. Hij zou aan het einde van de middag weer terug zijn. Ik knikte en beantwoorde zijn kus, waarna hij vertrok. Nadat ik hem de voordeur achter zich dicht hoorde slaan, sprong ik uit bed. Jayson’s afspraak zou over een half uur plaatsvinden en duurt denk ik drie kwartier, max een uur met uitloop. Ik had dus anderhalf uur om me klaar te maken en naar het ziekenhuis te rijden, zodat ik op tijd was om vanaf daar te volgen waar hij zijn ‘spullen’ op ging halen. I got this!
 
Met een bonzend hart en bezweette handen stond ik inmiddels al een half uur op de parkeerplaats van het ziekenhuis te wachten. Ik had een plek weten te bemachtigen van waaruit ik Jayson’s auto zag staan, zonder op te vallen. Ik had trouwens mijn werkauto gebruikt, want ik kon geen enkel risico nemen. Waar bleven ze!? Shit joh!! Hoe lang kan een echo duren? Het lange wachten maakte me ook onzeker. Wat was ik aan het doen? Het was nog niet te laat om hiermee stoppen. Kayla woont een paar straten verderop, dus ik kan nu ook gewoon weg rijden en mijn hart bij haar uitstorten? Ze werkt als het goed is ook vanuit huis. Terwijl ik op het punt stond mijn missie af te breken, zag ik Jayson en Samora heftig discussiërend richting zijn auto lopen. Echter voordat ze bij zijn auto aankwamen, liep Samora terwijl Jayson nog aan het praten was, weg. Het zag er allemaal erg vijandig uit en dat deed me goed. Jayson leek haar iets na te roepen, waarna hij zich omdraaide en naar zijn auto liep. Ik besloot hem een berichtje te sturen met de vraag hoe het was gegaan. Niet lang nadat hij was ingestapt, kreeg ik een bericht terug met als antwoord dat het slecht was gegaan, maar dat hij me later zou spreken. Hij ging nu naar huis om zijn kleren op te halen. Ik zeg jullie eerlijk, dit is super gemeen, maar ik kon bijna uit mijn vel springen van blijdschap! Jayson reed van de parkeerplaats af, terwijl ik glimlachend voor me uit staarde. Ik weet niet waar Kayla haar informatie vandaan heeft, maar Jayson en Samora zijn absoluut geen koppel. Ik besloot even bij haar langs te rijden, het was toch hier achter. ‘Operatie Stalk Jayson’ was afgebroken. Terwijl ik naar Kayla toe reed, probeerde ik haar te bellen, maar ze nam niet op. Ik zie zo vanzelf dan wel of ze thuis is en tijd heeft.
 
Ik kwam de straat van Kayla in rijden en zag de auto van Jayson dubbel geparkeerd bij haar op de stoep staan. Zijn waarschuwingslichten stonden aan. Ik reed voorbij en parkeerde verderop in de straat. Ik ben serieus totaal in de war op dit moment. Vanuit mijn achteruitkijkspiegel zie ik Jayson met twee volle sporttassen naar buiten toe lopen. Hij plaatst deze in zijn kofferbak, waarna hij zijn auto in stapt.
 
What the fuck doet Jayson bij Kayla thuis? Terwijl ik me dit in shock afvraag rijd Jayson voorbij. Ik zak snel onderuit, zodat hij me niet ziet. Ineens herinner ik me het nummer dat hem vanochtend appte. Met trillende handen haal ik de foto terug uit mijn prullenbak. Ik toets het telefoonnummer in op mijn toestel en bel. Kayla’s naam verschijnt op het scherm…..
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey
 

Tis the season for some toxic dick: Part 8 The Confrontation

Nadat Kayla’s naam op mijn telefoonscherm verscheen, verbrak ik de verbinding. Ze belde echter meteen terug en terwijl ik naar het toestel staarde dat in mijn handen lag te trillen, probeerde ik te bedenken wat nu het juiste was om te doen. Opnemen? Uitstappen en bij haar aanbellen? Met mijn auto haar fucking woonkamer in rijden? Wat moest ik doen? De oproep was inmiddels alweer afgebroken en ik kreeg een app van haar binnen met de woorden: Je belde?
Normaal zou ik dit bericht als neutraal interpreteren, maar nu vond ik dat ze een attitude had. Wat denkt zij?! Kaolo hoer.
 
You know what, I need to calm TF down, want dit gaat niet goed aflopen. Ik besloot terug naar huis te rijden. Onderweg speelde ik een hele film af in mijn hoofd. Ik dacht terug aan alle keren dat Kayla me waarschuwde voor Jayson of commentaar op hem had. Ook had ik er nooit bij stil gestaan dat zij veel te vaak al op de hoogte was van zijn dirt, voordat ik er wat vanaf wist. Omdat het allemaal zo onwerkelijk leek, probeerde ik toch weer een logische verklaring te bedenken voor wat ik zojuist had meegemaakt en terwijl zich allerlei scenario’s in mijn hoofd afspeelde, hoorde ik ineens een keiharde knal en schoot naar voren. Ik was gewoon vol tegen iemands bumper aangeknald. Oh-my-fucking-god, wat ga ik tegen mijn manager zeggen!? Waarom had ik mijn werkauto ook gebruikt voor deze bullshit!? Ik voelde een brok in mijn keel ontstaan en maakte mijn gordel los. De bestuurder van de wagen waar ik tegenaan was gereden, stond inmiddels al voor mijn raam. Ik stapte uit en het eerste wat hij vroeg was: Gaat het? In plaats van zijn vraag te beantwoorden, stortte ik volledig in. I started ugly crying, like a damn fool. Super gênant!
 
Nadat ik was gekalmeerd en zijn tissue had aangenomen om mijn snotterige neus te vegen, bood ik mijn excuses aan. Ik zag ook toen pas, hoe ongelooflijk spang hij was. Tall, black and handsome AF! Heb ik weer hoor. Kom ik een keer een leuke vent tegen, knal ik niet alleen tegen zijn auto aan, maar begin ik ook nog eens ongecontroleerd te janken. Als er überhaupt een kans was dat hij me zou zien zitten, heeft mijn onstabiele zelf deze voorgoed vergooid. So, whatever. Hij stelde voor om gegevens uit te wisselen en om op een later moment te kijken hoe we dit zouden regelen. Wat een vertrouwen zeg! Ik had dat nooit gedaan, als het omgekeerd was geweest, maar ik was op dit moment ontzettend blij met zijn vriendelijke aanbod. We wisselden visitekaartjes uit, waarna we beiden onze reis vervolgde.
 
Terwijl ik mijn voordeur opende, belde Jayson. Ik nam op en werd bij het horen van zijn stem, opnieuw overmand door emoties. Het was een mix van woede, verdriet, schrik, verwarring en weet ik veel wat nog meer. Huilend vertelde ik hem over de aanrijding. Hij gaf aan meteen naar huis te komen. Mooi, cause we needed to talk. Ik besloot een douche te nemen, om tot rust te komen en mijn gedachten te ordenen. Hoe moest ik dit aanpakken? This Jayson and Kayla situation got me all the way fucked up.
 
De lange warme douche had me niet perse gekalmeerd, maar er wel voor gezorgd dat ik weer helder kon nadenken. Terwijl ik me aan het afdrogen was, ging de bel. Het was Jayson en hij had één van de grote sporttassen bij zich. Ik merkte dat mijn woede weer omhoog kwam, maar bleef beheerst. Hij gaf me een brasa en alles in mijn lichaam stribbelde tegen, maar om mijn plan te laten werken, moest ik doen alsof er niks aan de hand was, dus beantwoorde ik zijn omhelzing. Daarna plofte ik neer op de bank, waarna hij zijn spullen naar de slaapkamer bracht. Ik staarde naar Kayla’s bericht en voelde hoe de adrenaline door mijn lijf begon te gieren.
 
Jayson was inmiddels bij me komen zitten. Ik vroeg hem naar de afspraak van vanochtend en kon aan de verandering in zijn gezicht zien, dat het er heftig aan toe was gegaan. Hij gaf aan dit morgen met me te bespreken. Vandaag wilde hij zich volledig op mij focussen. De schrik van de aanrijding zat er naar zijn idee goed in, dus de rest was bijzaak. Misschien merkte hij dat mijn gedrag off was, maar dat kwam niet door die fucking aanrijding! Ik gaf hem een kus en legde mijn hoofd op zijn schoot. Hij begon zachtjes over mijn wang te aaien, terwijl hij door zijn telefoon scrollde. Dit was het perfecte moment om Kayla te bellen. Ze nam op en ik besloot gelijk met de deur in huis te vallen. Ik vertelde haar dat ik vanochtend had gebeld, omdat ik bij haar langs was gereden en tot mijn verbazing zag dat Jayson met twee volle sporttassen haar woning uit kwam lopen. Jayson stopte abrupt met het aaien van mijn wang en Kayla viel stil. Ik ging rechtop zitten en zette haar op speaker, terwijl ik Jayson strak in zijn ogen aankeek. Ik gaf aan dat Jayson me alles al had verteld en hier naast me zat. Ik wilde het alleen ook uit haar mond horen. Het leek me ook wel handig om haar ervan op de hoogte te stellen dat ze op speaker stond. Als extraatje voegde ik er nog aan toe, dat als ze durfde op te hangen, ik naar haar huis toe zou komen om haar beton te laten vreten. Jayson wilde iets zeggen en zonder geluid te maken, maande ik hem zijn bek dicht te houden. He read my lips and shut TF up. Ik hoorde Kayla diep ademhalen, waarna ze begon te praten…
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 9 – The Ugly Truth

Vier jaar geleden ben ik met Kayla meegegaan naar een abortuskliniek. Ze was zwanger geraakt, maar heeft me nooit willen vertellen van wie. Ik had haar nog nooit zo gebroken gezien and I supported my bestie all the way. Raad wie de vader was?
 
Deze chick haatte mij trouwens vanuit de grond van haar hart. Zij is er heilig van overtuigd dat als ik er niet was geweest, Jayson haar nooit gedwongen zou hebben tot een abortus. Besef dat ik met haar in die kliniek zat he? Toen ze uit haar narcose kwam, was ik de gene die haar hand vasthield. This chick was obsessed with Jayson. Zij had hem aangeboden om bij haar te verblijven toen Samora’s moeder hem eruit had getrapt. Dat bleek trouwens dus toch waar te zijn, maar volgens Jayson zat daar een heel verhaal achter. De enige reden dat hij op Kayla’s aanbod was ingegaan, was omdat hij dakloos is en geen inkomen heeft. Hij had letterlijk geen andere optie en omdat ik niks meer met hem te maken wilde hebben, heeft hij mij niet lastig gevallen met zijn probleem. Ik vroeg hen of ze geneukt hadden toen hij daar verbleef. Kayla’s antwoord was: Tuurlijk, wat denk je zelf? Jayson voegde eraan toe, dat ze het wel veilig hadden gedaan. Dat kon hij me verzekeren. Dit was too much. Ik verbrak de verbinding met Kayla en stormde naar mijn slaapkamer. Jayson kwam achter me aan.
 
Hij smeekte me om naar hem te luisteren. Hij kon het allemaal uitleggen, maar ik was totaal niet geïnteresseerd in zijn uitleg, het enige dat ik wilde was dat hij verdween. Ik heb zijn sporttas gepakt en naar hem toe gesmeten. Fucking Kayla!? Ff serieus!? Met Samora had ik nog kunnen dealen. Ik was zelfs bereidt zijn kind te accepteren, maar dit niet. Echt niet. Ik adviseerde hem het weer goed te gaan maken met Samora en wenste hem veel succes met het vaderschap, want ik was klaar. Op dat moment gaf hij aan dat hij niet de vader van Samora’s kind is. Dat is waarom hij vanochtend had geappt dat het slecht was gegaan. Hij kreeg geen kind. I was like WTF!? Hoe wordt je nu ineens geen vader? Samora bleek tijdens de echo al veel langer zwanger te zijn. In plaats van 12 weken, ging ze al haar 17e week in. Na een snelle berekening kwam Jayson tot de conclusie dat hij dan nooit de vader kon zijn, omdat hij en Samora nog geen seks hadden gehad op dat moment. Die nasty bitch, zoals hij haar noemde, had hem al die tijd dus gewoon voor de gek gehouden.
 
Ik zeg jullie eerlijk, ik weet niet waar die slappe lach vandaan kwam, maar ik rolde! Girlll, buikpijn, tranen alles. This bitch Samora ratchet AF, maar nu was ik zooo blij met haar. Jayson stond me als een kaolo mr. Bean aan te staren. Hij begreep niks. Nadat ik was uitgelachen, heb ik hem mijn slaapkamer uitgeduwd met de mededeling dat hij op de bank kon slapen. Ik heb mijn deur dicht geslagen en ben op bed gaan liggen. Heel raar, maar het eerste dat ik wilde doen, was Kayla bellen om haar deze torie te geven. Dat duurde trouwens maar een paar secondes hoor, want mijn behoefte om haar te bellen, werd heel snel vervangen door een diepe haat. Ik was nog niet klaar met deze chick.
 
Ondanks dat ik woedend was op Jayson, was ik ergens wel blij dat hij geen kind kreeg. Toch realiseerde ik me dat in de korte tijd dat hij weer in mijn leven was, ik alleen maar ellende had meegemaakt. Het was letterlijk te absurd voor woorden. Was the universe trying to teach me a lesson? Met die gedachte ben ik in slaap gevallen. Ik werd de volgende ochtend wakker doordat Jayson op mijn slaapkamer deur klopte. Hij gaf aan vandaag twee sollicitatiegesprekken te hebben en pas later op de dag terug te zijn. Ik maakte een tjoerie en draaide me om, waarna hij de slaapkamer verliet.
 
Ik pakte mijn telefoon en zag een gemiste oproep en een appbericht van een onbekend nummer. Het bleek een bericht te zijn van de man, tegen wiens auto ik gister was aan geknald. Ik bekeek zijn profielfoto en hij was nog net zo spang als gister. Meneer wilde weten of ik hem terug kon bellen om te bespreken hoe we het zouden regelen. Ik realiseerde me op dat moment ook dat ik nog niet wist wat ik tegen mijn werkgever moest zeggen. Hoe verklaar je een aanrijding met de werkauto, terwijl je ziek thuis hoort te zijn? Weet je, first things first. Laat me eerst kijken wat Kofi Siriboe’s look alike te vertellen heeft. Ik dacht nog even te kunnen gapen, maar na één keer overgaan, werd er enthousiast opgenomen. Hij heet Luciano trouwens. Zijn spontaniteit bracht een glimlach op mijn gezicht. Ook was ik ontzettend gecharmeerd van het feit dat hij vooral wilde weten hoe het met mij ging. Nadat ik hem had verzekerd dat ik weer helemaal in orde was, stelde hij voor om elkaar vanmiddag te treffen en onder het genot van een drankje te bespreken hoe we alles af zouden wikkelen. Was this man asking me out on a date? I mean, waarom onder het genot van een drankje? Zoiets laat je toch gewoon aan de verzekering over? Oké Janey, get out of your damn head en geef antwoord! Ik gaf aan dat het me een prima idee leek, waarna we een tijdstip afspraken en het gesprek beëindigde. I did not expect this! Ik staarde met een glimlach voor me uit, terwijl ik me bedacht wat ik aan zou trekken.
 
We hadden afgesproken bij Randy’s. Een leuke cocktailbar van een jonge Nigeriaanse mixologist. Voordat ik uitstapte, bekeek ik mezelf in de achteruitkijkspiegel. I look nothing like the girl from yesterday! I’m fine AF! Vol zelfvertrouwen stapte ik uit en liep naar de bar toe. Ineens hoor ik iemand mijn naam roepen. Ik herken die stem uit duizenden. Het was Jayson. Ik keek naar links en zag hem oversteken en naar me toelopen. WTF doet hij nou weer hier? Ik merkte dat ik nerveus werd. Jayson wilde weten waar ik naartoe ging. Ik beantwoorde zijn vraag met een wedervraag en wilde weten wat hij hier deed? Hij gaf aan net zijn tweede sollicitatiegesprek gehad te hebben en begon enthousiast te vertellen over hoe goed het was gegaan. Vanuit mijn ooghoeken zag ik Luciano aan komen. Ik onderbrak Jayson en gaf aan dat ik moest gaan, waarna ik Luciano tegemoet liep en hem begroette. Terwijl hij me naar binnen begeleidde wierp ik nog snel een blik op Jayson die ons aan stond te staren. Ik kon de shock en verwarring in zijn ogen zien…
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey
 

Tis the season for some toxic dick: Part 10 – Jayson

Ik weet dat ik in jullie ogen niet meer dan een fuckboy ben. Misschien is dat ook wel zo, maar het is nooit mijn bedoeling geweest om Janey pijn te doen. Echt niet.
 
Toen ze me gister op de bank liet slapen, zag ik dat als een opening. Kayla had zwaar roet in het eten gegooid en voor even leek het alsof ik echt alles en iedereen kwijt zou raken. Het nieuws van Samora en de baby die niet van mij blijkt te zijn, zorgde er gelukkig voor dat Janey iets bijdraaide. Dit gaf me hoop, maar toen ik haar met één of andere patser zag weglopen, besefte ik dat ik het echt verpest had. Voor het eerst in vijf jaar was ik bang dat ik haar voorgoed kwijt zou raken. Ik ben niet snel onder de indruk van anderen, maar deze man leek alles te zijn wat ik op dit moment niet was en dat maakte hem gevaarlijk. Ik moest dit fixen.
 
Alles is begonnen bij Samora. Ik heb zeven jaar een relatie met haar gehad en tuurlijk rommelde ik af en toe met andere dames, maar die bevestigden juist, waarom Samora de enige vrouw voor mij was. Ik zag haar als mijn toekomstige echtgenote en de moeder van mijn kinderen. Totdat ze vreemdging. Ik vertrouwde Samora blind en de gedachte dat een andere man in mijn vriendin was geweest, maakte me kapot. Als klap op de vuurpijl besloot ze met hem naar het buitenland te vertrekken. Vanaf dat moment dacht ik fuck it, vrouwen zijn slangen en zo ga ik ze behandelen. Mijn houding kwam voort uit verdriet, omdat Samora ondanks wat ze had gedaan, nog steeds de vrouw was die ik wilde. Terwijl ik in deze fase zat, kwam ik Janey tegen.
 
Ik zag gelijk dat ze anders was, maar ik was totaal niet geïnteresseerd in een relatie op dat moment. Daarnaast heeft Samora me geleerd dat jullie vrouwen de beste actrices zijn, dus wat als Janey ook tot deze groep behoorde? Ik besloot gewoon vrienden met haar te blijven omdat ze wel echt een leuke meid was en ja, van het één komt dan toch het ander. Uiteindelijk kwamen we in een soort van friends with benefits terecht en dat werkte prima voor mij, alleen kreeg Janey gevoelens, waardoor het allemaal een beetje lastig werd.
 
Wat Kayla betreft, tja daar kan ik kort over zijn. Dat was gewoon fout. Vanaf het eerste moment dat ik kennis maakte met Kayla, wist ik dat ze me wilde neuken. Ik bracht haar en Janey een keer naar een feest en Kayla zat vanaf de achterbank met me te flirten via de achteruitkijkspiegel. Voortdurend oogcontact zoeken, lachen, knipoogjes maken etc. Kayla was laaghangend fruit en ik was op dat moment een wilde jongen, dus ben ik ingegaan op haar avances. Niet slim, maar ik had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat ik zo lang bij Janey zou blijven hangen.
 
We zijn nu vijf jaar verder en ondanks alles, stond Janey’s deur nog steeds voor me open. Dat was precies wat ik nodig had op dit moment, want ik zat aan de grond. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Ik bespaar jullie alle details, maar Janey’s favoriete spreekwoord is: “When it rains, it pours.” Laten we het daarop houden. Op dit moment was seks en onverdeelde aandacht het enige concrete dat ik haar te bieden had. Niemand neukte haar zoals ik dat deed en dat wist ze, maar na gister zou dat helaas niet meer genoeg zijn.
 
Het was tijd voor een upgrade. Ik moest haar een Jayson laten zien die ze nog niet kende en daar zou ik vandaag mee beginnen. Nadat ik al starend naar het tafereel dat zich voor me afspeelde, een hele recap van de afgelopen jaren voorbij zag komen, besloot ik dat het tijd was voor actie. Ik zou haar vanavond verrassen met een romantisch diner. Volledig homecooked, met kaarslicht en Miguel op de achtergrond. Janey is de meest die-hard Miguel fan die ik ken. Terwijl ik onderweg was naar de supermarkt om boodschappen te halen met mijn laatste geld, kreeg ik een app van Janey binnen. Ze wilde dat ik mijn spullen pakte. Ze zou tegen 19.00u weer thuis zijn en dan moest ik weg zijn. De moed zakte me bij het lezen van haar bericht in de schoenen. Was het nu echt klaar? Nee man, dat kon niet. Ik besloot een risico te nemen en haar gewoon te verrassen. Ik appte terug dat ik weg zou zijn als ze terug was, maar hervatte ondertussen mijn plan.
 
Janey is dol op pasta met gamba’s, dus dat stond op het menu voor vanavond. Daarnaast had ik een fles prosecco gehaald en vanille geurkaarsen. Ik weet precies waar deze vrouw van houdt en dat zou ik haar laten zien.
 
Het was 18.30 en terwijl ik de tafel aan het dekken was, kreeg ik weer een app binnen van Janey. Ze wilde weten of ik haar sleutel had achtergelaten. Zo niet, dan kon ik die morgen in de brievenbus gooien. Ik werd een beetje angstig. Ze was serieus en misschien was dit helemaal geen goed idee? De twijfel sloeg toe, maar ik moest de gelegenheid krijgen om haar ervan te overtuigen dat onze relatie nog een kans verdiende. Ik besloot wederom mijn plan aan te houden en appte dat ik morgen haar sleutels in de brievenbus zou gooien. Mocht ze toch boos worden als ze zo thuis komt, dan pak ik alsnog mijn spullen en vertrek. Ze heeft dan in ieder geval een lekkere maaltijd. Met die gedachte ging ik verder met het dekken van de tafel.
 
Het was inmiddels 19.30 geweest en de pasta begon koud te worden. Ik zat aan tafel op Janey te wachten en begon me van alles in mijn hoofd te halen. Ik had haar achtergelaten bij een andere man en ondanks dat ze een zichzelf respecterende vrouw is, was ze op dit moment misschien niet helemaal zichzelf. Ik kreeg een flashback en dacht terug aan het moment dat ik ontdekte dat Samora iemand anders had geneukt. Als man doet dat serieus iets met je ego en ondanks dat ik een klootzak was geweest, moest ik er niet aan denken dat Janey door die patser geprikt zou worden. Terwijl ik mijn focus probeerde te verleggen, hoorde ik de voordeur open gaan. Sangggg, ik was helemaal vergeten Miguel op te zetten. Ik pakte snel mijn telefoon om via Spotify haar favoriete Miguel track op te zoeken. Ondertussen hoorde ik haar giechelen en een mannenstem vragen of hij binnen mocht komen….
 
Jayson

Tis the season for some toxic dick: Part 11 – The Dilemma

Terwijl ik met Luciano naar binnen liep en Jayson in shock achterliet, voelde ik me schuldig. I could not believe myself. Na alles wat deze man me had geflikt, voelde IK me fucking schuldig, omdat ik een drankje ging doen met een ander. Dit was letterlijk de omgekeerde wereld en die creëerde ik helemaal zelf. Het was voor het eerst dat ik besefte dat Jayson eigenlijk niet het probleem was, maar dat ik dat zelf ben. Ik ben uitgenodigd door een man die me op één van de meest kwetsbare momenten heeft gezien en nog steeds met me op date wilde en ik maak me druk om een man die ik letterlijk alles heb gegeven en het geen moment heeft gewaardeerd. Nope, fuck that shit and fuck Jayson. Ik besloot op dat moment de knop om te zetten en me volledig te focussen op Luciano.
 
Luciano kende de eigenaar persoonlijk en had een gezellig plekje voor ons weten te bemachtigen. Daarnaast bleek hij al een custom-made cocktail voor mij besteld te hebben. Even dacht ik; Oké, mister controlfreak, waarom moest je dat ook bepalen? Toen hij me echter vertelde dat hij naar aanleiding van zijn google search naar mij, een inschatting had gemaakt van wat ik lekker zou vinden en op basis daarvan een custom-made cocktail had laten mixen, was ik more than impressed. Dit had ik nog nooit meegemaakt en ik voelde me zeer gevleid. Hij zag er trouwens ook fantastisch uit en rook heerlijk. Het zelfvertrouwen dat deze man uitstraalde, gaf me een gevoel van veiligheid en rust.
 
Ik was blij verrast door de cocktail die hij voor me had laten samenstellen. It was good! Hetzelfde geldt voor ons gesprek. Het voelde alsof we elkaar al jaren kenden en we bleken ook nog heel veel gemeen te hebben. Ik weet niet of het door de cocktail kwam, want ik had best lang geen alcohol gedronken, maar terwijl Luciano naar het toilet was, besloot ik Jayson een bericht te sturen dat hij moest vertrekken. Hij deed gelukkig niet moeilijk. Mooi! Ondertussen kwam Luciano terug en vroeg hij of ik nog wat wilde drinken. Ik moest nog rijden, dus twijfelde even of ik nog een tweede cocktail moest nemen. Mijn custom-made versie was echter zo lekker, dat ik er toch nog één nam. Niet slim.
 
Het was inmiddels al bijna 19.00u en Luciano gaf aan helaas nog andere verplichtingen te hebben. Terwijl hij mijn stoel naar achter schoof en ik op stond, voelde ik mezelf wankelen. Fuck! Luciano had het ook in de gaten en grapte dat we geen herhaling van gistermiddag konden gebruiken. Ik voelde me opgelaten, maar kon zijn humor wel waarderen. Hij stond erop mij naar huis te rijden in mijn auto en zou dan zelf wel een taxi terug nemen naar zijn eigen auto. This man has got to be the epitome of chivalry! Ik stemde in met zijn voorstel, want mijn reactievermogen was door de cocktails niet wat het moest zijn. Om er zeker van te zijn dat ik voor de deur niet ineens verrast zou worden door Jayson, stuurde ik hem een app om te testen of hij echt weg was. Dit bleek gelukkig zo te zijn. Onderweg naar huis luisterden we naar mijn 90’s spotify playlist en zong Luciano uit volle borst super vals mee. Ik ging stuk!
 
Luciano parkeerde de auto in de garage en moest om weer buiten te komen via mijn trappenhal lopen. Hij besloot met me naar de voordeur te lopen en wilde weten wanneer hij me weer mocht zien. Ik beloofde hem te appen, waarna hij mijn hand beetpakte en er een kus op gaf. Ik bedankte hem en draaide me om naar de voordeur om deze te openen. Terwijl de deur open ging zag Jayson’s jas nog aan de kapstok hangen. Ik schrok zo erg, dat ik struikelde over de drempel. Luciano greep me vast van achter en vroeg of alles goed ging. Ik giechelde en gaf aan dat het prima ging. Hij vroeg of hij met mee moest lopen naar binnen, maar ik verzekerde hem dat alles oké was. We namen afscheid en ik sloot de deur.
 
Ik was woedend en stormde de woonkamer in om Jayson de wind van voren te geven. Ik was echter niet voorbereid op wat ik aan zou treffen. Mijn woonkamer werd verlicht door tientallen kaarsen. Het rook heerlijk naar een mix van vanille en romige pasta. Jayson zat aan een prachtig gedekte tafel op me te wachten met een glas prosecco en één van mijn lievelingsgerechten. Mijn woede maakte plaats voor vertedering en dat wilde ik niet. Er ontstond een innerlijk conflict en ik stond voor een dilemma. Moest ik tegen hem tekeer gaan en hem wegsturen of op zijn schoot gaan zitten en zijn heerlijke zachte lippen kussen? Voordat ik echter een beslissing kon nemen stond Jayson op met de woorden: Ik had niet verwacht dat je zo een meid was…
 
Hij liep om me heen richting de slaapkamer en pakte zijn spullen in. Ik was zo in shock dat ik geen woord kon uitbrengen. Even later kwam hij de slaapkamer uitgelopen en smeet mijn sleutel op de bank. Hij gunde me geen blik waardig en op dat moment knapte er iets in me. Ik weet niet waar de intense woede vandaan kwam, maar ik pakte een glas prosecco van tafel en smeet deze naar zijn hoofd. Hij keek me geschrokken aan..
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey

Tis the season for some toxic dick: Part 12 – The unanswered questions

Het glas miste Jayson’s hoofd net, maar spatte kapot tegen de muur achter hem, waardoor hij een paar flinke spetters prosecco over zich heen kreeg. Hij vroeg geschrokken wat ik aan het doen was. Wat ik aan het doen was!? Was deze kaolo hond serieus? Ik pakte een bord van tafel en mikte wederom op zijn hoofd. Jayson dook weg en stootte daardoor de kaars omver die op het bijzettafeltje stond, waardoor het tafelkleedje vlam vatte. Dit ging zo snel dat ik even niet wist hoe te reageren. Jayson snelde naar de keuken en kwam binnen enkele secondes terug met een vochtige theedoek die hij op het tafeltje gooide. Ik blies scheldend alle andere kaarsen uit. Ondertussen had Jayson het vuur gedoofd en verdween hij de keuken in om de verbrande spullen weg te gooien. Ik liep achter hem aan en wilde van hem weten waar hij het lef vandaan had gehaald om me zo aan te spreken!? Jayson negeerde me en liep zonder me ook maar een moment aan te kijken, de keuken uit. Ik was giftig!
 
In de woonkamer pakte hij zijn spullen en liep richting de voordeur. Oh hell no! Je denkt toch niet dat je mijn huis zonder kleerscheuren verlaat na je fucking stunt van net? Ik greep zijn kraag van achter beet en trok deze keihard naar me toe. Hierdoor verloor Jayson bijna zijn evenwicht. De irritatie was van zijn gezicht af te lezen toen hij zich naar me omdraaide en mijn hand losrukte. Het gaf me een gevoel van genot en ik wilde meer, dus gaf hem een keiharde klap in zijn gezicht. Ik zag de woede in zijn ogen ontsteken, terwijl hij me grof bij mijn armen beetpakte en tegen de muur aandrukte. Zijn gezicht was een paar milimeters verwijderd van de mijne en hij was woest. Terwijl hij zijn woede onder controle probeerde te houden en naar woorden aan het zoeken was, merkte ik dat zijn agressie me intens geil had gemaakt. Ik besloot zijn lippen te likken en zag de verwarring in zijn ogen, waarna ik speels, maar net hard genoeg in zijn onderlip beet. Ik wist wat dit met hem deed. Het werkte namelijk altijd en nu ook.
 
Jayson liet mijn armen los, maar draaide me vervolgens hardhandig om, waardoor ik met mijn gezicht tegen de muur aan stond en hij achter me. Met zijn rechterhand greep hij mijn haar beet en trok mijn hoofd naar achter. Ik voelde zijn zijn tong en tanden in mijn nek. Ik moest hem in me voelen and he knew that. Met zijn linkerhand ging hij onder mijn rok en begon me te vingeren. Al kreunend begon ik hem uit te schelden en te smeken om me te neuken. Hij plaatste zijn hand op mijn mond, deed zijn broek naar beneden en kwam bij me naar binnen. Zijn stoten waren hard en diep. Alleen Jayson kon dit. Seks met hem was niet te omschrijven. Het voelde elke keer alsof ik in een totaal andere dimensie belandde. Zooo fucking lekker was het en dit keer ook. Ik kwam zo intens klaar dat mijn hoofd ervan suisde. De alcohol in de cocktails speelde trouwens ook mee. Jayson ving me nog net op tijd op, anders lag ik op de grond. Hij tilde me omhoog en draaide me naar zich toe. De oprecht bezorgde blik in zijn ogen, maakte me zo emotioneel dat ik in tranen uitbarstte. Ik sloeg mijn armen om hem heen en plaatste mijn hoofd huilend tegen zijn borst aan. Hij tilde me op en ging met me op de bank zitten.
 
Nadat ik was uitgehuild op zijn schoot, fluisterde ik in zijn oor dat ik niet wilde dat hij wegging. Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd en bood zijn excuses aan. Hij vertelde niet lekker in zijn vel te zitten. Zijn leven stond volledig op z’n kop en ik was eigenlijk de enige persoon van wie hij zeker wist, dat ik oprecht van hem hield. Nadat hij me met een andere man zag, werd hij onzeker en toen bleek dat ik Luciano mee naar huis had genomen, dacht hij dat hij me kwijt was. Jayson’s eerlijkheid was vertederend en ik verzekerde hem dat ik totaal niet van plan was seks te hebben met een andere man. Dat hele voorval met Luciano eerder op de avond, had daar niks mee te maken. Jayson geloofde mij, maar vertrouwde Luciano niet. Het feit dat hij Luciano als een bedreiging zag, deed me goed. We sloten de avond af met het eten van lauwe pasta. Het smaakte heerlijk.
 
De volgende ochtend werd ik zoals altijd voor Jayson wakker. Ik keek op mijn telefoon en zag een app van Luciano. Hij vroeg hoe mijn avond was geweest. Hij moest eens weten! Ik appte terug dat ik een fijne avond had gehad. Daarna stuurde hij een link van Pathé, met de vraag of ik zin had om vanavond naar de film te gaan. Ik staarde naar de link en twijfelde even, maar dacht toen aan het gesprek met Jayson van gisteravond, dus besloot zijn verzoek af te wijzen. Voordat ik echter kon reageren, belde hij. Ik stond snel op en liep naar de woonkamer om op te nemen.
 
Het horen van Luciano’s stem zorgde voor vlinders. Dat had ik niet verwacht. Hij vertelde me hoe hij had genoten van mijn gezelschap gisteravond en hoe hij me niet meer uit zijn hoofd had kunnen krijgen sinds onze eerste ontmoeting. Volgens Luciano was onze aanrijding een cadeautje van het universum. De verpakking was prachtig en hij hoopte de kans te krijgen het cadeautje volledig uit te pakken. Ik moest lachen om zijn woordspeling, maar merkte ook dat zijn woorden me raakte. Ik had ook ontzettend genoten en voelde me voor het eerst veilig en volledig sereen bij een man. Ondertussen kwam Jayson de slaapkamer uitgelopen. Ik merkte dat ik nerveus werd. Jayson gaf me een kus op mijn wang en vroeg wat ik wilde eten. Luciano hoorde hem uiteraard en wilde weten of hij me stoorde?
 
Ik spreek jullie snel!
 
Janey
 

Klik hieronder op ‘Next Post’ om seizoen 2 te Binge-readen!

 
 
(Visited 1.669 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *